Ahoj holky,mam dotaz. Navštěvujeme Sanus...jsme s manželem oba v pořádku,přesto se nam nedaří....tvorba vajíček v pořádku....atd atd..nez se vrhneme na IVF případně. 28.8. Jsem měla MS...a od prvního dne krvácení ovulace byla dle dr stanovena díky UZ na 7.9. Dokonce jsem to cítila 2 dny...bolest vaječníku...pichnul mi injekci na podporu prasknutí folykul...8mm a měl prasknout dle všeho ten den. Tak nám dr doporučil sex v ten den + den další. Je tu někdo komu to pomohlo k početí ??? Děkuji 🙂
Já chodíme do sanusu v pardubicich teď jsne podstoupili iui dva dny před injekce ovitrelle a teď čekám zda se zadari... Jen jak uvádíte folikul 8 mm to je málo je dobré aby velikost byla 17-18 mm, to jsem měla v pátek, v sobotu vecer injekce a v pondělí zákrok 🙂 někomu to pomůže hned někomu vůbec my po dvou letech stále nic takže asi dojde časem na ivf už mi bude 37
@levinstonka tak jsem se koukala do papírů od de a 18mm tím pádem jsem se přeslechla 🙂 takže to bylo asi ok...mám více produktivní levý vajecnik než pravý:/ teď musím čekat jeste minimálně 2 týdny. My sice 2 děti už máme, ale manžel by rád třetí zatím teda nic moc:/ me 35,manžel 39...tak držím palečky aby se co nejdříve zdařilo,to čekání měsíc co měsíc je šílené
@leeeeeena jak ti to dopadlo v Jihlavě v sanusu ??
@andulka007 ahooj, byla jsem ted nedávno na průchodnost vejcovodu. No žádná sranda to nebyla,myslela jsem,že mi snad vypadne celý spodek,jak mě celý den bolel. Nicméně, průchodne jsou....cítím každou ovulaci,takže snaha maximální. Na podporu mam dokonce lubrikační gely,které mají dle všeho neutralizovat kyselé prostředí a udržet životnost spermii a rychlost....tak nevím nevím....případně nás čeká IVF :/
@leeeeeena my tam byli před rokem a půl , vše domluveno ale otěhotněla jsem nakonec přirozeně , teď jsme tam objednaný na leden .. protože po porodu se prý něco ,,hnulo" a bude složitější otěhotnět tak jsme tam poslaný na konzultaci popřípadě oplodnění .
@andulka007 tak a asi je zaděláno...2 dnešní:D
@leeeeeena gratulace , a to díky Jihlavě nebo samo ??
@andulka007 nevím co pomohlo....ale jistě i to,že mi zjistil přesnou ovulaci a doporučil pár rad... 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, také jsme před 2 lety chodili do jihlavského Sanusu. Řízený sex jsme zkoušeli jednou, nevyšel. Nakonec jsem byla na lps, kde zjistili mimo jiné neprůchodnost vejcovodů, takže jsme skončili na IVF. Naštěstí první pokus se zdařil.