Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@anettak ahoj dekuji moc, pro me je to úplně nove tak nevim co cekat, snažíme se dva roky, jinak ja jsem v poradku ale manžel ma problem,tak doufám že nam pomuzou..pri prvni konzultaci se neco plati? Nebo mame cekat jen otázky.. Děkuji moc... budu asi drza ale zadarilo se vam?
@jasemin26 my jsme do CAR šli po roce snažení, s tím že mi dal můj gynekolog žádanku na spermio, s tím že nedopadlo moc dobře tak hned nám řekli že máme vyhledat odbornou pomoc.
Nee nic platit nebudeš jen se platí za výkony zahormonální léky, IUI a IVF ale to ti vše poví podle ceníku a podle toho co vše budete potřebovat a na jaké léčbě se domluvíte.
My jsme nejprve podstoupili 2x IUI s tím že se nepovedlo, pak jsme hned šli do IVF, máme za sebou 2 celá s tím že vše proběhlo v pořádku embrya na zavedení jsem měla ale bohužel mé tělo pro ti ním nějak bojuje, měla jsem 3x zavedení kvalitního embrya 3x jsem otěhotněla ale pohaždé bohužel jsem v 7-8 tt jsem o to samovolně přišla.
V sanusu už nevěděli jak semnou pokračovat dál tak mě poslali k P. doktorce profesorce Ulčové -Gallové do Plzně kde jsem před čtyřmi dny udělali laparoskopii, která dopadla v pořádku, vyšetřují mi ještě NK buňky a teď právě jsme ve stádiu že čekáme zda mám nebo nemám v sobě aktivní NK buňky což jsou takový zabijáci v tělě, která mi zabijí to embryo.
Spíše jen otázky pak pošlou na testy, které budou potřeba.
@jasemin26 vůbec se neomlouvej, mě nevadí o tom mluvit a už jsem se s tím smířila že to tak je, teď jsem ráda že se to hejbe a snad už brzy budeme vědět kde je zakopaný pes, když vše půjde dobře tak v září by jsme si mohli jet pro mrazáčka, kterého si tam ponecháváme 🙂
Mnoho výsledků trvá tak ty 2- 3 měsíce ☹ pokud je ale problém jen u tvého muže tak třeba na genetiku, imunologii a alergologii jít nebudete muset, třeba hned půjdete na IUI, IVF 🙂 u nás ty testy byli protože hledali důvod proč potrácím.
Manžel byl na spermio, genetika, imunologie, alergologie
Já hormonální profil, genetika, alergologie, imunologie, teď laparoskopie, a NK buňky
A budu vam držet palce👍👍👍
Ahojky, my máme od dubna holčičku ze Sanusu. Trvalo nám 3,5 roku snažení než se zadařilo. První dojmy byly katastrofální, pak to bylo ale OK. Nejprve jsem se totiž dostala k lékaři, který mi těžce neseděl na základě jeho flegmatismu, laxnosti. Pak jsem se ale přeobjednala k jinému a šlo to jako po másle. My ale měli problém v imunologii - protilátky proti zona pellucida. Absolvavali jsme gnetiku, imunologii, hematologii, laparoskopii, manžel spermio, 6xIUI. Téměř všichni tam jsou milí, ochotní, není problém diskutovat, ptát se ;) Hodně štěstí 🍀
@efijil ahojky také se přidávám s gratulací 🙂 smím se optat k jakému lékaři jsi chodila než jsi se přeobjednala??Já chodím k Šilhanovi, ze začátku sem si o něm myslela že je divněj🙄😀 občas sem od něho ledas co nechápala a pokud jsem se neptala nic navíc neřekl, ale já měla dost načteno tak že mě spolupráce s ním vyhovuje 🙂
Ahoj holky kdy je tak nejlepší objednat se do Sanusu v Hradci? Taky by jsme tam chteli jit nejak po prazdninach. Musim tam mit nějaké doporučení?
@vladuska29 doporučení mit nemusis... ja ho take nemela volala jsem si tam v tydnu a mame to na září, paní rikala ze pres prazdniny moc nejedou...takze cim driv tim lip👍
@jasemin26 tak to abych tam zavolala zítra radši. Chcem to jeste do konce prazdnin zkusit přirozeně jestli se třeba nezadari. Ale jinak jsme rozhodnuty jit uz do centra pak
@vladuska29 přesně jak píše jasemin26, a přes to léto je to opravdu takové omezenější, mnoho dovolených 🙂 přeji úspěšné snažení 😉
@anettak děkuji
@jasemin26 že mi dvě už jsme si jednou spolu psali v diskuzi Snazilky Trutnov a okolí?
@vladuska29 psali😉 ...nam se nedari a podle vysledky manzela ani prirozene nepodari...tak jsem si tam zavolala.. vazne to zkus se tam obednat ted...a budeme si moci psat jak tp mame😉👍 .... drzim palecky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky do Sanusu v HK už jezdíme 4 roky, máme toho už mnoho za sebou jako jsou IUI, 2x IVF a mnoho testů, jsme s CARem spokojeni.Vše je nové a moderní, sestry i doktoři jsou fajn.
Při konzultaci se budou ptát na osobní info, jak dlouho se snažíte, jaký máte problém, atd...
Chodíme k Mudr. Šilhanovi a za mě dobrý.
Kdyby jsi chtěla určitě se ptej, ráda odpovím co tě zajímá 🙂