Dobrý den,
chtěla bych se poradit ohledně růstu vajíček. 2x jsem absolvovala IVF a 1x nativní cyklus. Mám nízké AMH, skoro vůbec na mě nefunguje hormonální stimulace aplikovaná při IVF (naposled byla odebrána pouze dvě vajíčka). Ve srovnání s nativním cyklem, kdy se odebralo 1 vajíčko, je to naprosto mizivý efekt. Nicméně ani to jedno vajíčko z nativu nebylo možné oplodnit. Existuje nějaký preparát na podporu růstu a zrání vajíček? Byl mi doporučen drmek a kotvičník, nemáte s nimi někdo zkušenost? Případně budu ráda i za doporučení jiných přípravků.
Děkuji.
Dani, ráda něco poradím, ale potřebovala bych vědět víc o Tobě. Léčíš se s nějakým problémem, že nezrají vajíčka? Přirozeně se ovulace neobjevuje? Nízké AMH se dá určitě ovlivnit, i růst 🙂 Klidně napiš do sz, kdyby ses chtěla rozepsat.
Dobrý večer, myslíte, že se to něčím dá, já sbírám momentálně informace o dárcovství a ivf.Poradíte?
Dobrý den, já byla po 4 letech snažení na IVF, měla jsem jedno vajíčko mizerné kvality, které se ani neoplodňovalo. Na radu kamarádky a přečtení jedné studie jsem si koupila přípravek Fertiprona (nebo cokoliv s inositolem), připravovali jsme se na další cyklus IVF, brala jsem právě Fertipronu na kvalitnější vajíčka. No a ani k druhému pokusu nedošlo, přijela jsem z dovolené těhotná. Po 4 letech všeho možného.
Brala jsem dva sáčky denně, nasypat prášek na jazyk, polknout, zapít. Jo, a ještě jsem nezmínila, měla jsem těžké PCOS, takže proto se nedařilo. Fertiprona je pro mě zázrak a všude ji budu doporučovat, protože díky tomu mám doma druhé miminko 🙂
@jasminek2012 to je skvělé zpráva pro mě, že Vám Fertiprona zabrala 🙂 tak asi též koupím, už delší dobu se rozhoduji, protože cena není nízká. Jak dlouho jste to prosím užívala?
@layaa dobrý den, stačily dva měsíce a byla jsem těhotná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Inositol ve vyšších dávkách než píšou na krabičce těch přípravku (obsahuje to Nosifol, Inofolic a Fertiprona. Fertiprona z toho nejlevnější). Pak je možný koupit čistý inositol (primo tak se to jmenuje, to jsem měla já). To prodávají v nějakých potřebách pro sportovce, ze by to bylo na cokoliv s otehotnenim se u toho nepíše ale je to ono.