Rozčílení po KET. Je šance, že se podařil?

sadovka
21. únor 2021

Ahoj holky, mám možná takový blbý dotaz, ale... V pátek odpoledne jsem byla na KET, přítel mi pak slíbil, že se postará o mladšího syna ať si odpočinu, ale odešel za kamarádem a vrátil se až ráno. Já celou noc nespala a jak přišel, tak jsem mu samozřejmě všechno vyčetla a brečela jsem... No a dotaz zní, je vubec nějaká šance, že by se KET podařil? Vždycky mi doktorka říká, abych byla hlavně pozitivně naladěná, no a tohle se jaksi nepovedlo 😔 děkuji za názor

malenka3
21. únor 2021

Šance je vždy. Ženský otěhotní v nejroztodivnějších psychických rozpoloženích.

hejluc
21. únor 2021

Určitě se může podařit, i v centrech ti řeknou protichůdné informace typu ležte x chovejte se normálně. Neměla bys mít vyšší fyzickou zátěž.

nita1984
21. únor 2021

@sadovka syn je ze 7. transferu. Na transferu c 8 jsem byla, když mu bylo 11 měsíců.... V sobotu KET, jela jsem tam sama 80km, přijela, vařila jídlo pro 10 lidí, syna prakticky nonstop na rukou nebo v nosítku. V pondělí nám stavební firma řekla, že rekonstrukce bude cca o 200 tisíc víc než původní rozpočet, takže jsem celý den brečela, vztekala se, dokonce jsem si přála, aby KET nevyšel, protože v téhle situaci se to fakt nehodí (druhé dítě do garsonky, páč dalších 200 tisíc už fakt nemáme..... ), Prostě "všechno špatně" a dnes jsem začala 31tt s vysněnou holčičkou ❤️

malanoha
21. únor 2021

Blbost, na ne/úspěch ketu fakt nema vliv nejaka zloba na pritele.

veroniqess
21. únor 2021

Kdyby na těhotenství měl takový vliv stres, zloba a špatné psychické rozpoložení, tak už jsme vymřeli.

sadovka
autor
21. únor 2021

Díky holky❤️ budu věřit

jjasmina
21. únor 2021

Upřímně mimo téma, ale se nedivim , že si nasrana. To by mě vytočilo taky, u nás by to bylo ale asi i naposled popravdě, neexistuje, kor když se měl starat

sadovka
autor
21. únor 2021

@jjasmina no, co na to říct..tsky jsem říkala, že to bylo naposled