Ahoj holky, mám možná takový blbý dotaz, ale... V pátek odpoledne jsem byla na KET, přítel mi pak slíbil, že se postará o mladšího syna ať si odpočinu, ale odešel za kamarádem a vrátil se až ráno. Já celou noc nespala a jak přišel, tak jsem mu samozřejmě všechno vyčetla a brečela jsem... No a dotaz zní, je vubec nějaká šance, že by se KET podařil? Vždycky mi doktorka říká, abych byla hlavně pozitivně naladěná, no a tohle se jaksi nepovedlo 😔 děkuji za názor
Určitě se může podařit, i v centrech ti řeknou protichůdné informace typu ležte x chovejte se normálně. Neměla bys mít vyšší fyzickou zátěž.
@sadovka syn je ze 7. transferu. Na transferu c 8 jsem byla, když mu bylo 11 měsíců.... V sobotu KET, jela jsem tam sama 80km, přijela, vařila jídlo pro 10 lidí, syna prakticky nonstop na rukou nebo v nosítku. V pondělí nám stavební firma řekla, že rekonstrukce bude cca o 200 tisíc víc než původní rozpočet, takže jsem celý den brečela, vztekala se, dokonce jsem si přála, aby KET nevyšel, protože v téhle situaci se to fakt nehodí (druhé dítě do garsonky, páč dalších 200 tisíc už fakt nemáme..... ), Prostě "všechno špatně" a dnes jsem začala 31tt s vysněnou holčičkou ❤️
Blbost, na ne/úspěch ketu fakt nema vliv nejaka zloba na pritele.
Kdyby na těhotenství měl takový vliv stres, zloba a špatné psychické rozpoložení, tak už jsme vymřeli.
Díky holky❤️ budu věřit
Upřímně mimo téma, ale se nedivim , že si nasrana. To by mě vytočilo taky, u nás by to bylo ale asi i naposled popravdě, neexistuje, kor když se měl starat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Šance je vždy. Ženský otěhotní v nejroztodivnějších psychických rozpoloženích.