Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

michaelanavrc
7. říj 2015
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.

ahoj holky, nemate někdo zkusenosti s CAR reprogenesis v brne? Slysela jsem dobře ohlasy, ale jestli se někdo najde i s osobnima zkusenostma mezi vama? 🙂

kamila336
8. říj 2015
Uživatel kamila336 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kamila336.

Ahoj moje kamarádka má odzkoušenou kliniku reprogenesis a nemůže si je vynachválit. 🙂 však kdyžtak mrkni asi na reprogenesis.cz

puclik88
30. říj 2015
Uživatel puclik88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od puclik88.

Já jsem u nich byla úspěšnou klientkou!!! 🙂

karolinusinka
30. říj 2015

@michaelanavrc Reprogenesis znám, přešla jsem tam za Dr. štelclem z jiné kliniky a nelituju. Jsem tam spokojená, všichni jsou příjemní, prostředí super, rozhodně doporučuji.

lenikka
4. pro 2015

@karolinusinka mohla bych se zeptat, jestli je tam velký cenový rozdíl Reprogenesis a Reprofit, když to můžeš srovnat. Reprogenesis nemá zveřejněny ceníky. Z RF máme krásnou holčičku díky Štelclovi a teď přemýšlíme nad druhým a nevím jestli případně znovu zkusit RF nebo jít za Štelclem.

sissy28
Autor odpověď smazal
Zobraz