REPROFIT v Brně a Dr. Ján Štelcl. Zkušenosti?

lentilka_09
24. zář 2021

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť? Ďakujem ☺️

majili
24. zář 2021

@lentilka_09 mam zkusenost, parkrat jsem ho mela na vysetreni nebo na IUI a jednou na ET. Zda se mi hodne sympaticky a prijemny. Ale v Reprofitu se to hrozne moc strida, pokazdy jsem mela na zakrok nebo vysetreni nekoho jineho. Ale pokud k nemu jdete na prvni konzultaci a bude vas mit tim padem na starost, tak si myslim, ze je to dobra volba, byl vzdycky moc prijemny.

lentilka_09
autor
24. zář 2021

@majili ano ideme k nemu, najskôr som mala ísť k dr. Pospišilovej ale rozhodla som sa pre neho ☺️

majili
24. zář 2021

@lentilka_09 ja si na neho nemuzu stezovat, byl fakt vzdy moc prijemny a mily, ale nevyslo mi u neho IUI ani ET, tak jsem si tak nejak rikala, ze mi nosi smulu (ale samozrejme vim, ze to nebylo zpusobeno jim, ze to nemuze nejak ovlivnit). Pani doktorku pospisilovou jsem tam potkala pouze jednou a to kdyz mi delala KET, ktery zrovna vysel a byla strasne hodna a na sale jsme se i nasmaly, tak mozna uvolnena atmosfera prispela k uspechu 😊 Kazdopadne ti doporucuji se dobre pripravit, co se informaci tyka a pokud nemate jeste udelana zadna vysetreni, tak hodne doporucuji si na vsem trvat, ze chcete vysetrit. Ja byla u jine doktorky a ta mi celkem vsechno rozmlouvala a vysetreni jsme udelali az po tom, co nevychazelo IUI a co jsem si stala za tim, ze to opravdu chci vedet proc nam to nejde a zjistit pricinu a ne se hned vrhat do IVF.

majili
24. zář 2021

@lentilka_09 kazdopadne se tam ti doktori opravdu stridaji a na kazde vysetreni a zakrok jsem mela nekoho jineho a doktorku, co jsem mela na prvni konzultaci, tak jsem videla jen 2krat za celou dobu a vymenily jsme si par mailu a jeden telefonat.

lentilka_09
autor
24. zář 2021

@majili my uz mame všetko čerstvo porobene, všetky výsledky od endokrinologa, hematologa, genetika, imunologia...a smiem sa spýtať či vám nakoniec zistili?

majili
25. zář 2021

@lentilka_09 u me protilatky proti spermiim a pritel o neco horsi morfologie spermii. Jinak bylo vse ok.

lulu3066
19. říj 2021

Ja mam pana doktora ted. Je uzasny. Vzdy kdyz s nim mluvim nebo ho mam na vysetreni, tak jsem jakoby klidna a verim mu. U nikoho jineho z doktoru jsem to nemela, inkdyz ano, verit jsem jim musela.
1Ivf se nepodarilo, nereagovala jsem na hormony. 2 IVF uz ukazkova reakce. V pondeli 18.10 odber folikulu, mame krasnych 12 plne vyvynutych vajicek (M2). Tak snad budou kvalitni i na konci 🥰🥰 23.10. jdeme na transfer

Kazdopadne tim chci rict, ze pan doktor vi co dela a je vazne empaticky, mily a vse krasne vysvetli.