Reprofit Brno. Jakou máte zkušenost?

tencer
12. lis 2024

Ahojte znazilky, sme zo SR a chceme ísť do kliniky reprofit a prosím vás o vaše skúsenosti, aké boli a či vám pomohli, nakoľko ja mám už 40 a nízke amh 0,3, či sa dá s tým niečo robiť alebo nie, keď len nejakú nádej mi dáte alebo postreh, ďakujem pekne 🙏🏻😊

levandule_k
13. lis 2024

AMH je nízké, pravděpodobně ti navrhnou dárcovské vajíčko.

Jinak chce to zhodnotit hormonální profil komplexně, mít v pořádku štítnou žlázu.

tencer
autor
13. lis 2024

@levandule_k áno tak sa aj stalo ponúkli mi darcovské vajíčko ale nechápem prečo, veď predtým sa mi podarilo vystimulovat 2 zrelé vajka a inak bola si spokojná v tejto klinike?

levandule_k
13. lis 2024

Já jsem byla jinde a po pár návštěvách jsem došla k závěru, že nechci podstupovat žádnou metodu asistované reprodukce.

Ono to předtím mohlo být na hraně, zkusili to, jestli to nevyjde s malým počtem vajíček. Vím, že se od určité hranice nestimuluje, protože je malá šance na vlastní vajíčko. Navíc s rostoucím věkem klesá kvalita vajíčka, obsahuje genetické chyby, tedy je malá šance, že vzniknou kvalitní embrya, která přežijí vývoj. Když má někdo 6 zralých vajíček má statisticky větší šanci na to, že z toho vznikne života schopné embryo, které se pak transferuje.

tencer
autor
13. lis 2024

@levandule_k aha ďakujem pekne za tvoju odbornú odpoveď, to mi mohla aj tá doktorka to takto podať a vysvetliť, veď má všetko platené a ešte nevedia ani odpovedať, som z toho sklamaná a ešte raz jedno veľké ďakujem....🙏🏻

levandule_k
14. lis 2024

@tencer Obecně je komunikace složitá a občas dojde k nepochopení. Já jsem byla také rozčarovaná z jejich přístupu. Jako zoufalá ženská a přiznejme si, že je to dost frustrující, když se nedaří otěhotnět, je v podstatě chodící otevřená peněženka, když jde do CARu a udělá skoro cokoliv pro otěhotnění, tak jsem čekala víc vstřícnější přístup.

tencer
autor
18. lis 2024

@levandule_k áno máš pravdu s tou komunikáciou...a tiež prestávam byť už z nich nadšená... skúsim to posledný krát a už nechcem byť braná ako chodiaca peňaženka, tiež sa tak cítim a asi nie len ja ale viacero žien, smutné no ale nádej umiera posledná, ďakujem za tvoju skúsenosť 🙂