Ahoj, chci se zeptat, zda byl někdo na vyšetření přímo reprodukční imunologii v Plzni. Uvažuji, že před druhým IVF bychom se ještě nechali vyšetřit. Mám za sebou 3 ET, 2 revize (z toho 3x jsem otěhotněla spontánně). Základní imunologické vyšetření nic neodhalilo. Genetiku máme taky v pořádku, mám jen leidenskou mutaci. Zjistili vám příčinu neplodnosti nebo potratu? Moc děkuji za odpověď.
@8slunicko6 děkuji za informaci, to je dobře, že se další ivf podařilo. Přeji hodně zdraví tobě i miminku 😃
Ahoj, také jsme byli na reprod. imunologii v Plzni - u prof. Ulčové Gallové. Je to kapacita a hrozně milá žena, není se čeho bát. Dle anamnézy provedou potřebné vyšetření - z krve, ejakulátu muže a ovulačního hlenu a dle výsledku doporučí léčbu, vitaminy... no, víc neporadím, protože u nás paní doktora vyloučila imuno problém. Ale mohu paní doktorku jen doporučit. Držím palce.
Ahojky, my před návštěvou reprodukční imunologie v Plzni absolvovali vyšetření v Hr. Králové a teda děs běs... dle výsledků jsem byla léčena (což mám chuť dát do uvozovek). Protože moje gynekoložka v CAR měla nějaký názor a imunoložka také, dohodli jsme se v CAR, že ještě zajedem do Plzně, aby se udělalo jasno. Tam je paní doktorka zaměřená přímo na reprodukční imuno a musím říct, že v určitých věcech se její sdělení neshodovalo s tím, co nám řekli v HK. No, věřím ale prof. Gallové🙂 na vašem místě bych se tam rozjela, ať máte jasno, jde o dvě návštěvy, což se dá. A nebo zkus jí napsat mail - paní doktorka ochotně a rychle reaguje.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já byla přímo v Plzni (měla jse 1xET a 2XKET a embrya se nechytla), ale na nic nepřišli a pak se hned 2.IVF zadařilo....Myslím, že ti uděkají to větší vyšetření a pak snad zjistí čím to je...