Reprodukční centrum v Motole, jste spokojené?

karlos12
19. zář 2014

Hezký den, prosila bych o Vaše názory a zkušenosti s reprodukčním centrem v Motole.Chtěla bych tam jednou rodit ( jestli bude koho ), tak jsem přemýšlela o celém procesu právě v Motole.Jcí jsou, jak jste spokojené a tak.Předem moc děkuji za Vaše názory a případné rady.K 🙂

pistalinda35
19. zář 2014

@karlos12 s Motolem mam dobre zkusenosti s porodem.... Predtim jsem vsak chodila do CARu Gennet na Letne. Nalezli pricinu a hned prvni IVF vyslo ...

karlos12
autor
19. zář 2014

@pistalinda35 děkuji, na gennet na Letné jsem také koukala, manžel ho má pár minut od kanceláře, takže by to bylo dobré, ale žádanku na spermio mi napsali do Motola, tak že bychom tam případně docházeli i potom.Kdyby bylo třeba .A na Letné dobré ?

pistalinda35
19. zář 2014

@karlos12 za me spokojenost... Chodime k MUDr. Brandejske (teda uz ne, naposledy jsme jim tam byli ukazat nase dite, ktere se narodilo diky nim.. )

karlos12
autor
19. zář 2014

@pistalinda35 také už se těším, snad vše dobře dopadne.Nejdřív jsem byla proti pomoci, teď ? Budu vděčná 🙂 Malej je nádhernej 🙂

pistalinda35
19. zář 2014

@karlos12 hlavne verit... Mne teda pomohlo to, ze jsem byla doma, na neschopence, v klidu... sazela kyticky a myslela si, ze prvni pokus spis nevyjde... A ono jo ... Drzim moc palce. Zazraky se deji !

karlos12
autor
19. zář 2014

@pistalinda35 já v zázraky doufám 😉