Ahoj. Chtěla bych poprosit o radu a vaše zkušenosti. Již rok se s manželem marně snažíme o mimi a gynekolog už nás chce poslat do nějakého reprodukčního centra či kliniky. Já se však bojím. Vůbec nevím na co se mám připravit, co čekat. Zaprvé se bojím ze mi nebudou moct pomoci a ze jsem tak jako žena selhala na plné čáře. Zadruhé se bojím bolesti při různých vyšetřeních. Můžete popřípadě poradit nějaké dobré centrum podle vašich zkušenosti ve Středočeském kraji? Moc děkuji.
Snažíme se.Díky 🙂
@silvie15 vubec se nemas ceho bat, vysetri vas a prijdou na to. Zadne stresy, snad pro mimi neco vydrzis ne? 🙂 CAR bylo to nej co nas potkalo a zavedeni embrya nebolelo, par krat brali krev a stery, nic co by bolelo. Nikdo te nenuti do umel.oplodneni ale vysetrit se neni na skodu. My nelitujeme ! Cekame holcicku, zdravou a napoprve.
@absintka19 já pro dítě vydržím vše. 😀 Jen jsem si četla nějak články a dostala strach 😀 Po dítěti s manželem strašně toužíme a ten rok pro nás byl strašně dlouhý, už se docela těším až mě vyšetří a řeknou o co jde, páč ta nevědomost je děsná.
@silvie15 presne tak. My si vyzadali vsechny testy od genetiky, pres komplexni spermogram az po postkoitalni test. Clovek si neco priplati ale lepsi nez si myslet ze je vse ok a ono neni. Uzijte si navstevu, nebojte se ptat i na to cemu nerozumite. My v Heliosu se ptali hodne a je uplne uzasne jak to vse funguje 🙂
Ahoj, 6 let jsme se snažili o dítě s manželem a bez úspěchu, zminujete zde Helios. Podstoupili jsme IVF v Heliosu v listopadu 2016, pokud vas zajímá výsledek, přečtěte si můj příběh, který je na stránkách Helios zveřejněn- příběhy pacientů-První IVF v 35 letech, hezke čtení 😉
@akcul35 jojo, ten jsem jiz cetla nez jsme tam prijeli poprve 🙂
@absintka19 peníze nejsou problém. 🙂 Hlavně aby nebyl velký problém ve mě. Helios je i v Praze ?
@silvie15 je v Brne, nicmene v Praze jsem slysela o Repromede, zkus mrknout stranky.
@absintka19 diky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,mě bylo řečeno,v 25,že nebudu moc mít děti,nepila jsem,nekouřila,jedla zdravě a sportovala.V bývalé práci jsem měla kolegyni,ktera na tom byla stejně.Je nám 40 a ona má teď dvouletou holčičku a já mám 10.měs.,krásnèho synka.Nikdy to nevzdávej!