Ahoj holky,je tady některá která si řekla o nemocenskou během stimulace clostikem?
@evcann Já bych i důvod viděla - první měsíc žádné nežádoucí účinky, druhý měsíc mi po něm bylo šíleně blbě, ale do práce jsem chodila. Naštěstí to přešlo téměř hned po dobrání, ale těch 5 dnů stálo za to teda!
@brouzdalka no já jen, že ne každému sedí všechny léky to je docela běžná věc, ale že by se kvuli tomu hned dávala neschopenka to jsem neslyšela. Třeba někdo to tak má pokud má ještě jiné problémy. Já si prošla od Clostyl. až přes 4 IVF a u Clos. a třeba IUI se nikdy nedávala.
Ne nebrala jsem si, ale nic prijemneho to teda nebylo. Navaly, bolesti bricha, sex v urcitou dobu po pichnuti Pregnylu... Ale dalo se vydrzet. Kdyz se hormony pichaji pred IVF musi to byt urcite vetsi zahul. 😉
@evcann Jj, po IUI jsem taky šla hned do práce, to je jak když máš před odchodem do práce ranní sex 😀 Ale ten clostil je fakt svinstvo, sama jsem se divila, co to dělá. Nežádoucí účinky jsem měla až druhý měsíc, kdy jsem ho brala po sobě. Když jsem pak měla dva měsíce pauzu a pak ještě jeden měsíc brala, tak mi zas nic nebylo (teda až na dvě cysty a dva folikuly, co mi to vyrobilo 😀 Ale skutečně si dovedu představit i tu neschopenku při jeho braní.
@brouzdalka no ale ja u IUI mela pred tim taky stimulaci injekcema, ale i tak jsem chodila normal do prace, pak jsem si jen odskocila a zase do prace 🙂. Ja mela Clost. 3x denne 3 měsíce a nedělal mi nic, to mi přijde stimulace na IVF s tak velkyma davkama jako jsem mela ja o dost horší :/, ale i tak je to telo od tela, kazdemu vadi neco jineho.
@evcann No to je jasný, já brala jednu tbl denně a bylo mi po tom fakt blbě. Ale zase jsem poprvé v životě zažila, jak bolí vaječník s narostlým folikulem 😀
Ja mela po otehotneni s Clostilem jeste v tehotenstvi prvni 3 mesice zvetseny vajecnik. A moje pribuzna skoncila po jednom mesici uzivani (otehotnela) na JIP s brutalnim OHSS a selhanim jater. Zadna prdel to neni. A nekteri dr ho predepisuji jak na bezicim pase a jeste u toho kaslou i na folikulometrii. 😝 ☹
Me Mudr.predepsal tři tablety denne a je fakt,ze těch několik dnu je pro me strašných :'(.Navaly horka,prudké změny nalad apod.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@adydejka2609 ani nevím o tom, že by se měla dávat, nevidím důvod, je to jen podpůrný lék