Holky máte některá zkušenosti s Recovelle ? Ted jsem ho dostala ke stimulaci před Ivf. Zajímají mě Vase zkušenosti, jak Vám po tom rostly vajíčka, zda jste k tomu braly něco navíc, zda jste se něčemu vyhybaly, jakou dávku jste si píchaly, jak Vám bylo. A v neposlední řadě - zda se Vám podařilo po IVF s Recovellem otěhotnět. Moc děkuji. Já čekám na MS abych začala s aplikací.
@ludmilka90 tak to je krásná zpráva, to moc gratuluji ❤️ já začínám odedneska pichat 12 jednotek, a Ginirelix mám pak taky aplikovat. Ještě mě zajímá, nechávala jste si dát při transferu embryoglue ? Ještě nejsem rozhodnutá zda do něj jít. 🙈
@renisch Děkuji 🙂 embryoglue jsem neměla. Budete mít ET nebo KET?
Reagovala jsem na něj velmi dobře, stimulovala jsem asi 6-7 dni, dávku nevím . Nic jiného jsem neměla, pak klasika ovitrelle a na podporu po transferu mi dali domu decapeptyl nebo tak nějak. 7 folikul z toho 3 embrya, 3 vklady, jedno dítě. Vyšel druhý pokus, ještě jsem před transferem a i po něm měla akupunkturu (dělali přímo v caru, Ivf Cube). Žádný EG ani AH jsme nevyužili
@ludmilka90 budu mít ET už teď u toho všeho mám nervy 🙈😇
@renisch tak přeji hodně štěstí 🍀❤️
@renisch Ano, ja jsem stimulovala. Měla jsem 31 vajicek. Akorát je to drahé. Ja mela rekovelle 72D to je dávka na 5 dni (2x pera jsem mela) a pak mi to nevycházelo, chyběla mi jedna dávka a musela jsem mít rekovelle 12D (k vuli jedne dávce sem platila 600)..jinak celkem 6K za to
@kamik123 no ty kraso, to by mě naštvalo teda, kdyby mi to nevyšlo o jeden den. 🙈 Já si píchám dneska 4 den 12 jednotek. A v pondělí jdu na ultrazvuk, a obávám se, že mi to taky úplně nevyjde, budu ráda když mi to vystaci do toho pondělka. A jsem zvědavá jestli budu pak ještě pokračovat a nebo už to bude stačit. A zadařilo se Vám ?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@renisch Ahoj, já při 2 IVF měla Recovelle, Menopur, Ganirelix, Ovitrelle. Dávku jsem měla tuším 15 jednotek. Stimulace byla v pohodě, už jsem věděla do čeho jdu. A ano s Recovelem jsem měla 8 oocytu, oplodnit se podařilo 6, ty se tedy posílaly na genetiku, 3 byly v pořádku a 2 máme zamraženy. A povedlo se, teď jsem 13tt