Ahojky, chci se zeptat na Vase zkušenosti. V CAR mi dali duphaston, po tydenim spozdeni jsem konecne dostala ms. Od 3dc nasazuji clostilbegyt do 7dc.Ale mam brat jen půl tablety. Podle pana doktora jsem jak slepice v kurníku (ze mam hodne vajicek) 😉. Co jsem ale cetla, tak vetsinou se bere 1tableta denne, nekdo dokonce i 2.Myslite,ze to muze mit nejaky uspech? 11dc jdu na kontrolni ultrazvuk, tak jsem zvedava
@junykessy buď v klidu, já měla taky jen 1/2 tablety, asi 7 cyklů a vždycky bylo všechno v pořádku, dokonce jednou jsem měla vajíček víc, tak jsme měli zákaz sexu, abychom neměli vícerčata... Hlavně buď v pohodě a věř lékařům, ví co dělají, každou stimulaci nasazují podle výsledků, aktuálního stavu a každé ženě na míru... 😉 A čím méně hormonů, tím lépe, když to jde... 😉 Nemá smysl srovnávat co kdo měl nebo ne.... 🙂 přeji hodně štěstí a brzy // a zdravé miminko 🍀
@beruska1889 mockrat děkuji. Vse je pro me nove. V cervenci jsme prisli o mimi v 17tt, tak se snazime o duhatko. Tak budu verit a modlit se v zazrak❤️
@junykessy to mě moc mrzí... ☹️ Ale teď už to bude určitě vše v pořádku a na konci bude zdravé miminko... 🍀 Věřím, že všechno špatné je už za tebou a čekají Tě jen samé hezké věci...❤️
@beruska1889 kezby jsi mela pravdu. Lonsky rok byl hodne zly. Tak doufam, ze zlo se v dobro obrati❤️❤️❤️
Pocet vajicek s tim nesouvisi, ja mam obrovskou ovaralni zasobu, to cituji dr. z Pronatalu a po clostilbegytu 1-0-1 mi v dubnu 2019 hlemyzdim tempem dozral jeden jediny folikul, vitezny nastesti, ted na silvestra mu byli 2 roky. 🙂 Hlemyzdim tempem myslim, ze to ze zacatku dokonce vypadalo, ze nereaguju, folikul si daval na cas a rostl pomalu, ale ja mam delsi cykly, tak to asi souvisi s tim. Mela jsem ponozky s lenochodama a doktor rikal, ze to je jako ty moje vajecniky. 🙂
@fatal_error 😂😂😂 doktori dokazou opravdu povzbudit. Ja mam nepravidelnou ms, nasadil mi duphaston a ted clostilbegyt. Otehotnela jsem zazrakem, ale taky prisla. Proto jsem se odevzdala lekarum. Davaji nam pul roku, pak zkusime iui a jako poslední moznost umele.
@junykessy 🍀🍀🍀🍀🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@junykessy ahoj , uvidíš jak zareagujes 🙂 já mám zásobu velikou AMH necelých 10 🤦 a nehly semnou ani 3 tablety clostilu . Přeju hodně štěstí 🍀🙂