Ahoj holky,
Příští pátek mě s manželem cena první pohovor. Doktorka mi vystavila žádanku se slovy víc vám už pomoct nemůžu. ( Brala jsem clostibelgyt a gynkopryl).
Jdeme do centra v Plzni na náměstí ( pokud tam někdo z vás byl budu ráda za skusenosti).
Moje otázka zní na co se mám připravit na prvním pohovoru ? Mám si sebou vybrat peníze respektive budu něco platit?
Děkuji 🙂 jsem trochu nervózní z té první návštěvy
@terezkajahudka Ahoj, pokud jste oba pojištění v českém zdravotnictví, tak by jste mohli platit maximálně za ten vstupní pohovor a částku vám pak odečtou, až budete opravdu něco platit, co nezahrnuje pojištění. Jak píše marselina nade mnou, tobe udělají ultrazvuk, krev, manžela pošlou na spermiogram a pak se budou vyptavat- je to hlavně o tvém cyklu a tvých potížích a případně nemocech u blízké rodiny.
Nektere cary mivaji na svych strankach cenik. Vstupni vysetreni se spis neplati. Pri nasi prvni navsteve v caru udelali manzelovi spermiogram, me klasickoi gyn prohlídku s ultrazvukem. Oboum nam vzali krev. Plus pohovor o nemocech/potizich/operacích apod nasich, i v rodine.. Naplanovani dalsich vysetreni a lecby. Ale nechodila jsem do Plzně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terezkajahudka pokud se jedna o asistovanou reprodukci zadanka být nemusi.
Záleží jakou vám daji lecbu a co doporučí. Dnes se dá všude jíž platit kartou a plátiva se vesměs vše až po případném Et.
Manžela čeká urco spermiogram a tobě vezmou krev a udělají hormonální profil.
S léčbou se pak začíná tuším 3den MS, ale záleží co vám řeknou a jaké metody doporučí.