První pohovor v CAR. Na co se připravit?

terezkajahudka
14. zář 2021

Ahoj holky,
Příští pátek mě s manželem cena první pohovor. Doktorka mi vystavila žádanku se slovy víc vám už pomoct nemůžu. ( Brala jsem clostibelgyt a gynkopryl).
Jdeme do centra v Plzni na náměstí ( pokud tam někdo z vás byl budu ráda za skusenosti).
Moje otázka zní na co se mám připravit na prvním pohovoru ? Mám si sebou vybrat peníze respektive budu něco platit?
Děkuji 🙂 jsem trochu nervózní z té první návštěvy

marselina
14. zář 2021

@terezkajahudka pokud se jedna o asistovanou reprodukci zadanka být nemusi.
Záleží jakou vám daji lecbu a co doporučí. Dnes se dá všude jíž platit kartou a plátiva se vesměs vše až po případném Et.
Manžela čeká urco spermiogram a tobě vezmou krev a udělají hormonální profil.
S léčbou se pak začíná tuším 3den MS, ale záleží co vám řeknou a jaké metody doporučí.

novacek21
14. zář 2021

@terezkajahudka Ahoj, pokud jste oba pojištění v českém zdravotnictví, tak by jste mohli platit maximálně za ten vstupní pohovor a částku vám pak odečtou, až budete opravdu něco platit, co nezahrnuje pojištění. Jak píše marselina nade mnou, tobe udělají ultrazvuk, krev, manžela pošlou na spermiogram a pak se budou vyptavat- je to hlavně o tvém cyklu a tvých potížích a případně nemocech u blízké rodiny.

malanoha
16. zář 2021

Nektere cary mivaji na svych strankach cenik. Vstupni vysetreni se spis neplati. Pri nasi prvni navsteve v caru udelali manzelovi spermiogram, me klasickoi gyn prohlídku s ultrazvukem. Oboum nam vzali krev. Plus pohovor o nemocech/potizich/operacích apod nasich, i v rodine.. Naplanovani dalsich vysetreni a lecby. Ale nechodila jsem do Plzně.