Ahoj holky, jak počítáte prosím 1DC? Já to dostala včera v 1rano a dneska už nic moc 🙄 jde mi o to že až začnu se stimulaci mám píchat 2DC vadí tomu když moc nekrvacim? A čím stimulujete? Měl někdo kvalitní vajíčka když jste měly nízké Amh? A kolik jich cca bylo? Jsem z toho docela nervózní jak to všechno dopadne, budem mít metodu icsi a prodlouženou kultivaci tak snad ale jen mě zaráží ta MS 😲🙄 první dva dny by se mělo Jooo krvácet já to mám spíš jeden den pak min, předem se omlouvám za Roman a děkuji 😉 a všem nám tady přeji hodně štěstí a snad se brzo dočkáme 🍀❤️
Me v Car řekli pokud zacne krvácení do 13 hod je to 1DC, pokud potom tak první den cyklu bude až další den. Pichala jsem už od prvního dne. A na intenzitu krve se nikdo neptal. A injekcemi se mi MS stejně zastavila . Stimulace gonalem. 10 vajíček, 8 zralých . Měli jsme picis a macs , 7 oplodněných a 5 jich vydrželo prodlouženou kultivaci.
@marcellkaks taky se domluvím jestli muzu píchat 1dc ale nevím když už mám napsaný protokol uvidíme nějak to dopadne 👏😍
Měla sem něco na dipher....od 1DC a od 2DC gonal ale intenzitu krvácení se nikdo neptal. Myslim, že není dulezita. Jsou holky co jen špiní a je to MS. Však půjdeš na kontrolu na utz a krev ? Tak uvidíš. Přeji ať se zadaří.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud nevíš přesně, zavolej si na kliniku, poradí ti. Jinak u nás byl první DC ten, kdy dopoledne byla jasně červená krev. Pokud to přišlo později, byl první DC den následující.