První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?

omajda88
22. lis 2020

Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)

martinie88
22. lis 2020

@omajda88 My podstoupili prvni IUI ted 16/11 ;) Tak uvidime jestli to zabere🙂 Kdy mate prvni utz?🍀 Preji hodne stesti🍀

omajda88
autor
22. lis 2020

@martinie88 koukám že jsme asi stejný ročník? 🙂 no ka bych to měla do pár dní dostat a pak di mám zavolat na gyndu.pry teď v pronatalu jedou kvůli covidu v omezeném režimu a v listopadu iui nefelalu,tak doufám že to v prosinci pustí..
Po jak dlouhé době jste k iui přistoupili?a máš zjištěný nějaký problém? 🙂budu držet palce.to už budeš za chvilku testovat

martinie88
22. lis 2020

@omajda88 No jo😊 Tak to te pak objednaji na utz, podle data ms. My se snazime od prosince, takze rok. V breznu jsem otehotnela, ale v 10tt bohuzel ZT a ted jsem chtela zjistit jestli nemame nejaky problem. Manzel ma uplne ukazkovy spermiogram a pokud to tento mesic dostanu tak pujdu ma HP. Pak zase IUI. No mam pichnute Ovitrelle a diky nemu stale pozitivni tt, takze uvidim kdy vubec vyprcha😊

omajda88
autor
22. lis 2020

@martinie88 jak tak to jo.my se snažíme od loňského zari a za celou dobu ani náznak čárky.ovulaci mám potvrzenou doma i několikrát od mudr, spermio dobrý,HP dobrý..takze nevědí proč 🙂takže zkouška iui.
Tak ses dobrá že netestujes.ja se bojím že budu testovat abych viděla jak klesá po ovitrelle :D těch 14 dní je dlouhých i normálně,natož po iui ;)

martinie88
22. lis 2020

@omajda88 To je proste divny vid? Vse v poradku a nic😢 Drzim palecky at to IUI zabere a za chvili mas na testu //💗 Ja jsem testovala ted 5 a 8 dnu od injekce a carka je porad, takze taky testuji neboj😂🙈 Ovitrelle mam poprve tak chci videt, kdy to ze me vyprcha😊

omajda88
autor
22. lis 2020

@martinie88 tak to si mě uklidnila,že nejsem jediná :D

piggy123
22. lis 2020

@omajda88
@martinie88 já jsem 8.den po IUI neměla po ovitrelle už ani památky, ale každé tělo reaguje a odbourává jinak. Já mám za sebou 3 neúspěšná IUI a v prosinci se chystáme na první konzultaci na IVF.

Držím vám oběma palce, ať IUI klapne 🍀😊

martinie88
22. lis 2020

@piggy123 Kamaradka taky 8. den po aplikaci mela test cisty. Ja jsem dnes 8. den po aplikaci a 6dpo, ale na testu je furt carka. Asi ho odbouravan dele. Ach to me moc mrzi😢 Drzim palecky at je IVF uspesne💗🥰

piggy123
22. lis 2020

@martinie88 u mě to nebylo 8.den po aplikaci, ale 8.den po IUI 😉 Dříve jsem netestovala, tak nevím, jestli vyprchal už dříve nebo ne...

Děkuji, uvidíme, co bude.... 🍀

omajda88
autor
22. lis 2020

@piggy123 takže ted si dávate na vánoce klídek a plánujete po novým roce jo 🙂 a u vás je nějaký zjištěný problém?

piggy123
22. lis 2020

@omajda88 dřívější termín konzultace, než v půlce prosince, nebyl 🙈 Ano, u nás je problém endometrióza. Byla jsem v červnu na operaci, ale už mám opět dvě nová ložiska 😒 Po operaci nám hned doporučili IVF, ale my jsme doufali, že se to povede bez pomoci. Dva cykly po operaci jsme zkoušeli sami a potom jsme se rozhodli na další tři cykly IUI. Ani jedno nevyšlo. Takže půjdeme asi o level výš na IVF 👀

omajda88
autor
22. lis 2020

@piggy123 tak to mě mrzí, ale hlavně, že je to ještě nějak řešitelné. před nějakou dobou by lidi prostě měli smůlu a dneska se to dá 🙂já jsem se taky nejdřív nedokázala smířit ani s IUI a ted už mi taky lítají myšlenky k IVF který se mi zdálo už děsně invazivní. Takže hlavně přeju spoustu síly!🙂

petrane
22. lis 2020

Ja mela jit na IUI ke konci pristiho tydne,ale nakonec to musim odlozit kvuli zubarskymu zakroku..nechci riskovat,protoze to bude i s antibiotikama
Zitra si musim zavolat doktorovi,jestli je mozny IUI udelat i tesne pred vanoci?doufam,ze na to nehraji,ale mam strach,ze reknou az po novym roce :-\

omajda88
autor
22. lis 2020

@petrane uplně chápu.. taky čekám, jestli to udělají v prosinci. tak držim palce a dej vědět, co ti řekli..

marketanova
22. lis 2020

Dobrý večer, já se s přítelem snažím už více než rok a mám PCO, chceme zjistit co nejvíce info o klinikách..znáte na Moravě? Přemýšlíme nad darováním vajíček.

petrane
23. lis 2020

@marketanova my byli v Repromedě a ted jsme začali chodit na obilnák v Brně

petrane
23. lis 2020

@omajda88 tak prý pracují i přes svátky, takže si mám v prosinci zavolat! mám radost 🙂

omajda88
autor
23. lis 2020

@petrane tak to máš dobrý!já tam teď volala a prý mají iui furt uzavřeno,tak nevím jestli mě v prosinci vezmou

petrane
23. lis 2020

@omajda88 držím pěsti! ono asi záleží na klinice no.. my jsme ve státní

kamcaci
23. lis 2020

Holky myslíte že když sem si píchala ovitrelle 7/11 na IUI byla 9/11 a v neděli 22/11 mi Digi test ukázal + 1-2 týdny a normální testy dvě čárky, ze to nemusí značit těhotenství ale že mi to dělá pozitivní ten ovitrell ? V neděli jsem měla krevní HCG 57 a ve středu jdu na kontrolní krev. Úplně jsem se teď vyděsila po přečtení vaší konverzace že to může být falešný poplach. 🙈🙈

omajda88
autor
24. lis 2020

@kamcaci neboj.15 dní po ovitrelle už falešné duchy mít nebudeš.. a gratuluju.kolikaty to byl pokus a po jak dlouhé době snažení?

martinie88
24. lis 2020

@kamcaci To uz bude miminko💗 Takhle dlouho Ovitrelle neni v tele. Gratuluji🥰🍀

martinie88
24. lis 2020

Holky treba to nekdy budete taky resit jako ja🙈 Testuji jak mizi Ovitrelle, nikdy jsem ho zatim nemela. Takze dnes jsem 10. den od aplikace a porad mam na testu ducha. U me se to odbourava asi hur, takze si myslim, ze az 12. den bude test cisty.🌺

kamcaci
24. lis 2020

@omajda88 děkuji za uklidneni. IUI byl prvni pokus. A intenzivně jsme to začali řešit od června. Objednala jsem nas do gennetu, a tam mi diagnostikovali polycysticke vaječníky. Objednavala jsem se hlavně pro to, že jsem měla strašně nepravidelnou MS. A vedela, že s tím doma sama nic neudělám. Takže každý měsíc clostilbegyt a pokusy o přirozené početí. A teď už jsem rekla, že už to nechci zkoušet normalne, že jsem pak akorát vynervovana že to nevyšlo. Takže po 5 měsíční léčbě. A před tím jsme to neřešili.

martinie88
24. lis 2020

@kamcaci Teda tak to je uzasny🥰 PCOS neni dobra diagnoza, ale o to vic je tohle uzasne, ze se hned prvni IUI povedlo💗 Moc gratuluji a dej nam vedet jak pokracujete😍

omajda88
autor
24. lis 2020

@kamcaci teda tak hned první iui.to dává šanci 🙂 stejně je to mazec.. vždyť to není tolik rozdílný oproti styku a stejně to pomůže;)

omajda88
autor
24. lis 2020

@martinie88 já jsem stejna,taky plánuju testovat 🙂 akorát mě ten poslední přijde silnější než ten nad ním...

martinie88
24. lis 2020

@omajda88 On tak pusobi, ale u jine znacky je slabsi. Takze to bude asi jen nahoda. Uvidim co udela zitra😊

kamcaci
24. lis 2020

@omajda88 byla jsem i na průchodnosti vaječníků jestli není problém tam, ale všechno vyšlo pozitivně. Doktorka mi rekla, že bez toho vyšetření nemůžu podstoupit inseminaci.

kamcaci
24. lis 2020

@martinie88 moc děkuji. Dám vědět co se dozvím zítra u doktorky. A jak dopadne krev. Holky moc díky za rady.