Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@martinie88 koukám že jsme asi stejný ročník? 🙂 no ka bych to měla do pár dní dostat a pak di mám zavolat na gyndu.pry teď v pronatalu jedou kvůli covidu v omezeném režimu a v listopadu iui nefelalu,tak doufám že to v prosinci pustí..
Po jak dlouhé době jste k iui přistoupili?a máš zjištěný nějaký problém? 🙂budu držet palce.to už budeš za chvilku testovat
@omajda88 No jo😊 Tak to te pak objednaji na utz, podle data ms. My se snazime od prosince, takze rok. V breznu jsem otehotnela, ale v 10tt bohuzel ZT a ted jsem chtela zjistit jestli nemame nejaky problem. Manzel ma uplne ukazkovy spermiogram a pokud to tento mesic dostanu tak pujdu ma HP. Pak zase IUI. No mam pichnute Ovitrelle a diky nemu stale pozitivni tt, takze uvidim kdy vubec vyprcha😊
@martinie88 jak tak to jo.my se snažíme od loňského zari a za celou dobu ani náznak čárky.ovulaci mám potvrzenou doma i několikrát od mudr, spermio dobrý,HP dobrý..takze nevědí proč 🙂takže zkouška iui.
Tak ses dobrá že netestujes.ja se bojím že budu testovat abych viděla jak klesá po ovitrelle :D těch 14 dní je dlouhých i normálně,natož po iui ;)
@omajda88 To je proste divny vid? Vse v poradku a nic😢 Drzim palecky at to IUI zabere a za chvili mas na testu //💗 Ja jsem testovala ted 5 a 8 dnu od injekce a carka je porad, takze taky testuji neboj😂🙈 Ovitrelle mam poprve tak chci videt, kdy to ze me vyprcha😊
@martinie88 tak to si mě uklidnila,že nejsem jediná :D
@omajda88
@martinie88 já jsem 8.den po IUI neměla po ovitrelle už ani památky, ale každé tělo reaguje a odbourává jinak. Já mám za sebou 3 neúspěšná IUI a v prosinci se chystáme na první konzultaci na IVF.
Držím vám oběma palce, ať IUI klapne 🍀😊
@piggy123 Kamaradka taky 8. den po aplikaci mela test cisty. Ja jsem dnes 8. den po aplikaci a 6dpo, ale na testu je furt carka. Asi ho odbouravan dele. Ach to me moc mrzi😢 Drzim palecky at je IVF uspesne💗🥰
@martinie88 u mě to nebylo 8.den po aplikaci, ale 8.den po IUI 😉 Dříve jsem netestovala, tak nevím, jestli vyprchal už dříve nebo ne...
Děkuji, uvidíme, co bude.... 🍀
@omajda88 dřívější termín konzultace, než v půlce prosince, nebyl 🙈 Ano, u nás je problém endometrióza. Byla jsem v červnu na operaci, ale už mám opět dvě nová ložiska 😒 Po operaci nám hned doporučili IVF, ale my jsme doufali, že se to povede bez pomoci. Dva cykly po operaci jsme zkoušeli sami a potom jsme se rozhodli na další tři cykly IUI. Ani jedno nevyšlo. Takže půjdeme asi o level výš na IVF 👀
@piggy123 tak to mě mrzí, ale hlavně, že je to ještě nějak řešitelné. před nějakou dobou by lidi prostě měli smůlu a dneska se to dá 🙂já jsem se taky nejdřív nedokázala smířit ani s IUI a ted už mi taky lítají myšlenky k IVF který se mi zdálo už děsně invazivní. Takže hlavně přeju spoustu síly!🙂
Ja mela jit na IUI ke konci pristiho tydne,ale nakonec to musim odlozit kvuli zubarskymu zakroku..nechci riskovat,protoze to bude i s antibiotikama
Zitra si musim zavolat doktorovi,jestli je mozny IUI udelat i tesne pred vanoci?doufam,ze na to nehraji,ale mam strach,ze reknou az po novym roce :-\
Dobrý večer, já se s přítelem snažím už více než rok a mám PCO, chceme zjistit co nejvíce info o klinikách..znáte na Moravě? Přemýšlíme nad darováním vajíček.
@marketanova my byli v Repromedě a ted jsme začali chodit na obilnák v Brně
Holky myslíte že když sem si píchala ovitrelle 7/11 na IUI byla 9/11 a v neděli 22/11 mi Digi test ukázal + 1-2 týdny a normální testy dvě čárky, ze to nemusí značit těhotenství ale že mi to dělá pozitivní ten ovitrell ? V neděli jsem měla krevní HCG 57 a ve středu jdu na kontrolní krev. Úplně jsem se teď vyděsila po přečtení vaší konverzace že to může být falešný poplach. 🙈🙈
@kamcaci To uz bude miminko💗 Takhle dlouho Ovitrelle neni v tele. Gratuluji🥰🍀
@omajda88 děkuji za uklidneni. IUI byl prvni pokus. A intenzivně jsme to začali řešit od června. Objednala jsem nas do gennetu, a tam mi diagnostikovali polycysticke vaječníky. Objednavala jsem se hlavně pro to, že jsem měla strašně nepravidelnou MS. A vedela, že s tím doma sama nic neudělám. Takže každý měsíc clostilbegyt a pokusy o přirozené početí. A teď už jsem rekla, že už to nechci zkoušet normalne, že jsem pak akorát vynervovana že to nevyšlo. Takže po 5 měsíční léčbě. A před tím jsme to neřešili.
@kamcaci Teda tak to je uzasny🥰 PCOS neni dobra diagnoza, ale o to vic je tohle uzasne, ze se hned prvni IUI povedlo💗 Moc gratuluji a dej nam vedet jak pokracujete😍
@martinie88 já jsem stejna,taky plánuju testovat 🙂 akorát mě ten poslední přijde silnější než ten nad ním...
@omajda88 On tak pusobi, ale u jine znacky je slabsi. Takze to bude asi jen nahoda. Uvidim co udela zitra😊
@martinie88 moc děkuji. Dám vědět co se dozvím zítra u doktorky. A jak dopadne krev. Holky moc díky za rady.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@omajda88 My podstoupili prvni IUI ted 16/11 ;) Tak uvidime jestli to zabere🙂 Kdy mate prvni utz?🍀 Preji hodne stesti🍀