Ahojky dnes jsem 6den po Ket když nepočítám den zavedení.... Snažíme se už dlouho :( a tak nám to nedalo a dnes jsme z raní moci testovali..... A nic 😪 sněhobilo.. Myslíte že máme ještě šanci? :(
@squezy zkusím ... Po smrti dcery jsem jak posedlá
Vydrž 🙂 je to moooooooc brzo. Držím palce.
@terezz29 děkuji... Zkusím vydržet ale je to o nervy 🤔😇 i když si říkám nemyslet na to tak to nejde
Vydrž, je fakt brzy..moc držím palce 🍀🍀🍀
@uzsinevimrady my měli po KET až 11 den ducha po limitu, vydrž, drzim palce
@leniczka23 děkujeme moc
@knoesell dekuji zvedla jste mi náladu 🙂
To je moc brzy ❤️ vydrz, byla tady diskuze, kdy paní měla mini ducha po 10 dnech. Moooc ti držím palce!!
@alilali dobře děkuji mockrat
Sesty den je moc brzo a jeste to neni ztraceny.. Ja jsem teprve devaty den po ketu mela pidi ducha.
@malanoha tak budu doufat že to budu mít aspoň jak vy 🙂
ahoj a jake embrijko vkládali? jestli 5 denní tak někdo už duchy mívá..bylo by to 11 den po oplodnění...ale to má duchy jen asi třeba 15 % žen, zbytěk se ukazuje pozdeji...většinou 14 dní DPO už by něco mělo byt vidět..to je v podstarte u ženy pokud má 28 denní cyklus a ovu správně uprostřed cyklu, tak je to doba kdy bud příjde menses nebo ne...
takže bych určitě počkala navíc jsou případy, že se to nihým ženám ukázalo třeba 10 den po zavedení embria, ty ses teprve šestý..zkus věřit, šance tam určitě je
@europa00 ahojky paní dr říkala že pětidenní... Já mám cyklus nepravidelny právě :( moc děkuji za povzbuzení 🙂
@uzsinevimrady ahoj, s tvým cyklem to ted nesouvsí ten ti oni vytvořili uměle..tajže den vložení býva v podstatě den oplodnění...jelikož ta 5 denní se začne zavrtávat do 1 dne...a jak jsi dopadla?
@europa00 včera... 8 den a nic :(
@uzsinevimrady aha tak to je mi líto...snad přístě, jsou to hrozne nervy
@europa00 už nemáme mrazáčky a už jsem to definitivně na vždy vzdala
@uzsinevimrady to je mi opravdu líto..ja veřím, že vzdy je cesta, jen je nekdy tak tezke ze se clocek musi rozhodnout jestli po ni pujde dal nebo se zameří už jiným smerem...ono nezda se to ale nekdy ti proteče život mezi prsty práve jen snahou o dítě...v čem je u vás problém a kde chodítesmím li se zeptat? klidne pisni zprávu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@uzsinevimrady nic se ti tam jiného nemůže ukazat, je to hrozně hrozně hrozně brzy, výdrž to až když máš testovat.