Ahoj holky, jaké máte zkušenosti se sanatoriem Pronatal v Praze? Úspěšnost otěhotnění, stimulace, doktoři. Pochlubte se🙂
@vcelkalenka to jsem moc rada🙂.. My do pronatalu chodime az ted,a ikdyz je primar obcad takovy prudas,snazi se vzdy najit to nejlepsi reseni,mluvi,vysvetluje,bere pary individualne. To na vetsine klinikach neni.
Ahoj, já mám bohužel velmi špatnou zkušenost. Nejsem lékař, takže nemůžu tvrdit, zda mne léčili dobře nebo špatně, ale po několika neúspěšných pokusech a nakonec po odběru vajíček mi řekli, že mi všechny folikuly stihly popraskat, takže žádný transfer nebude, jsme se rozhodli změnit kliniku (Gennet). V Gennetu jsem byla hned po prvním ultrazvuku odeslána na operaci, kde mi z důvodu srůstů a zánětu, byly odstraněny oba dva vejcovody. Měla jsem štěstí, že jsem odešla včas, protože hrozilo, že mi to půjde až na vaječníky. Po této operaci jsem otěhotněla hned na první pokus a ještě dvojčátka 🙂
@fonamor Ahoj, jsou nejjjjj v Pronatalu. Jezdila jsem tam jen na výkony jinak vse u svyho dr.on s nimi spoluprácuje. A tady je výsledek 🙂 je mu sedm týdnů.
@tehulka1167 juu,no to je parada🙂.. Krasny bobisek malinkej🙂 gratuluji.
@lussi jejda,tak to me moc mrzi,stejne se divim,ze ti to v pronatalu nezjistili a az v gennetu. Ja jsem teda v gennetu na Letne spokojena vubec nebyla,pro me je to pasovka,kde individualni pristup jim nic nerika. Chapu,ze pro kazdou maminku je nejlepsi klinika ta,kde se to povede🙂.....
Jeste bych se rada vratila k pronatalu. Oni pres utz nevideli ty srusty? Nebo jak to bylo? Prece pri stimulaci pred i behem ni chodis na utz casto. To me teda fakt mrzi a stve za tebe.
@fonamor v Pronatalu nám vyšlo první IVF, před 7 lety, máme doma předškoláka 🙂....to jsme tam byli spokojení, ale potom se to tam hrozně pokazilo. Na utz jsem chodila často, řekla bych , že tak jak se mělo, akorát jsem měla smůlu na konkrétního lékaře, už ani nevím jméno, nějaký mladý zajíc to byl 🙂 Je možné, že se tam zase zlepšili, ono je to stejně o lidech
@lussi tak ten ut asi dostal padáka. Ani jednou jsem ho tam neviděla .
Také, bohužel, velmi špatná zkušenost. Zcela zbytečná stimulace, bez předchozích vyšetření, všechno jsem si musela "vydupávat"... Nyní Podolí a nemůžu si ani slovem stěžovat.
@fonamor loni na jaře. V Podolí naprostá spokojenost. Já žádnou čekačku neměla, přiznám se, že jsem tam šla přes známou, která tam dělá, takže to mám posychrované, už jsem nechtěla po šílených zkušenostech z pronatalu znovu zkoušet.
Navíc kamarádka dělala v Podolí 4 roky v laborce, tak mám posychrovanou i laborku, to bude důležité příští týden až bude po punkci. Držím palce, ať Ti vše dobře dopadne.
@nita1984 to me moc mrzi,ze te ten pronatal tak zklamal. Zase na druhou stranu,vsechno spatne je pro neco dobre a hlavni je,ze jsi ted spokojena a v klidu. Urcite dej vedet,jak jsi dopadla a kolik bylo urody. Ja bych mela jit na opu tuto nedeli,ale ukaze se ve ct pidle utz..
@fonamor uvidíme, na mě je to hodně hezký výsledek, řešilo se, zda na stimulaci vůbec budu reagovat.
Chceme kombinaci IVF a ISCI, tak by bylo skvělé, kdyby jich alespoň těch 8 bylo,a by se to dalo rozdělit... no, více se dozvím zítra na UTZ a v pátek při punkci (pokud zítra bude vše ok). Ale doktro se zatím tvářil optimisticky.
Jojo Vobořil je borec toho jsem mela při posledním transferu.
Holky kolik stojí v pronatalu zmrazení embryí. Z ceníku nejsem moudrá. Zaplatím 6000 a plus 2000 za každá 2 embrya při mrazení po dvou?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,velmi výbornou zkušenost.Dojížděla jsem tedy pouze na zákroky, jinak vše zařizoval můj gynekolog.Neb s nimi splupracuje.A zrovna teď mi tu křičí diky nim druhý syn.Absolvovala jsem tam vše před rokem v únoru.A hned napoprvé se povedlo🙂.Mela jsem KET.Jinak přístup personalu fajn.