Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s CAR Pronatal. S manželem zvažujeme změnu centra, máme za sebou 3x neúspěšné IVF a nespočet minimálních stimulací. Protože máme poslední pokus, dost zvažuji, které centrum vybrat. Byla jsem na jedné návštěvě v Gennetu, ale bohužel odešla lékařka, ke které jsem chtěla chodit. A tam, kde je teď, nemají smlouvu s mou pojišťovnou☹ Patrně tedy vyhraje Pronatal, ale nevím, které centrum vybrat - Sanatorium Pronatal nebo Pronatal Plus?? Které byste doporučily vy? Na webu ani není seznam lékařů, ani ceník, což mi výběr neusnadňuje. Máte tip i na lékaře?? Moc díky za názory, doporučení.
@misutka30 Já jsem taky Pronatalova. Mužů jen doporučit 🙂 jinak Pronatalu plus je pro cizince. Takže vy jděte do Pronatalu .
Taky chodím do Pronatalu, konkrétně k panu docentovi Mardešičovi. Je to opravdu neskutečný odborník a jsem za něj šťastná! Za mě doporučuji.
Ahoj holky, moc díky za reakce! Ráda slyším pozitivní ohlasy🙂 jsem ale asi trubka, protože na stránkách Pronatalu seznam lékařů, ani ceník nemohu nalézt☹ je tam odkaz na jednotlivá centra, u Sanatoria je napsaný pan primář a toť vše...
Misutka 30- ahoj, oni ted změnili stránky a také tam nemohu najít lékaře ani ceník. Také chodím k doktorce Melicharové a ta je skvělá, jsem ted 4 den po ET (DRUHÝ POKUS), tak doufám že bude vše v pohodě.
@misutka30 Oni opravdu změnili web a nic tam není :( Nicméně ceník je plus mínus stejný jako kdekoliv v Praze... a i já můžu doporučit paní doktorku Melicharovou, která mi dělala IUI i odběr vajíček a samozřejmě pana docenta Mardešiče... oba dva jsou perfektní! 🙂
@misutka30 Tak jsem hledala a našla ještě toto, sice to není v češtině, ale to snad nevadí 🙂 A tady jsou všichni lékaři 🙂 http://int.pronatal.cz/de/pacienti/Unser Team/
@veronikakn Ahoj, díky moc za odkaz! Po Novém roce se do centra objednáme. Máme poslední pokus s přispěním pojišťovny a tak člověk hodně zvažuje, kam jít. Můžu se ještě zeptat na tvé dojmy s p. doktora? Doporučuje nejprve všechna možná vyšetření, umí a je ochoten věci vysvětlit atd.?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misutka30 ahoj, já chodím do Pronatalu v Praze..Klasicky do Sanatoria. Pronatal Plus myslím je jen pro cizince, nebo jak to mají rozdělený, přesně netuším 🙂 ale pro Nás normální lidi je Sanatorium 🙂 jinak mají sezanm doktorů i ceník na svých stránkách 🙂 Jinak já chodím k paná doktorce Melicharové, ale co jsem takhle slyšela, tak je prý jedno ke komu půjdeš, prý tam jsou všichni stejní odborníci 🙂 ale nejvíce si chválejí docenta Mardešiče, nevím jestli to mám napsané správně, ale to je prý špička mezi všemi 🙂