Ahoj holky, kdo z Vás je registrovány v Pronatalu TP? Spokojenost, zkušenosti??? Zvažuji tutu kliniku ale pokud máte tip nebo doporučení nějakou Pha nebo jinde budu ráda😊 Díky moc.
@petunam ahoj Peťulo, to si taky myslím, že je to pouze pračka peněz. Nevím jakou kliniku vybrat, tato byla nejblíže. Jsem ráda, že máte mimi i bez politiky IVF. Nejraději bych také počkala, ale bohužel teď jsem po operaci a potřebuji, co nejrychleji řešit otěhotněni, mám totiž endometriozu. Díky moc za odpověď a přeji hodně zdraví🙂
@martula85 ahoj Martulo. Držím pěsti a přeji ti, aby ses dočkala vytouženého miminka. Když jsem s gynekoložkou řešila smíšené pocity z Pronatalu, doporučila mi kliniku Gennet. Potom jsou kladné recenze přímo i na Motolskou nemocnici.
Snažili jsme se o miminko 3 roky a nic. S partnerem jsme potom začali pít Maccu, já si kapala Gynex a druhý měsíc od začátku kapání byl pozitivní těhotenský test ... Pokud mohu poradit, zkus tuto kombinaci.
Drž se 🙏
Ahoj holky, tak teď jste mě vyděsily. Příští týden mám jít do Pronatalu na transfer z darovanych vajicek🤔
@mirkam06 ahoj Mirko. Pronatal má za sebou určitě mnoho spokojených párů s miminky. Když jsem byla v Budějovicích, zrovna tam přišel pár s krásnou dvouměsíční holčičkou a dárkovým košem jako poděkování. Ovšem to byli Budějovice....z Prahy mám husinu ještě teď. Držím vám palce, ať máte jen tu nejlepší zkušenost. Hlavní je stejně psychika. Věřte, že vše bude v pořádku a ono bude! 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martula85 Zdravím Martulo. Mám vlastní zkušenost s Pronatalem v Českých Budějovicích a Prahou. Budějovice super, ačkoli tam nám dělali pouze vstupní vyšetření a Praha strašné!!!! Přístup ve stylu "dejte prachy a my se o něco pokusíme". Výsledkem byla 4 vajíčka. Šli jsme pouze na první pokus s tím, že se nepovedlo. Ten den jsme si vyměnily kontakty s pěti holkama, které byly také. Nepovedlo se to ani u jedné! Na další pokusy jsme nešli, potřebovali jsme čas a byli jsme z celého Pronatalu skutečně otrávení!!! Svěřila jsem se mé gynekoložce a ta potvrdila, že z Pronatalu se stala akorát ždímačka peněz. Naštěstí jsme jeho služba nepotřebovali, do pul roku jsen otěhotněla přirozeně (nejspíš hráli roli i horniny, které jsem brala před a po IVF). Jedna z těch holčin, se kterou jsme zůstala v kontaktu měla vajíček 5. 3x podstoupili v Pronatalu oplodnění - bez úspěchu. Nakonec si nechali vajíčka převést na jinou kliniku (převoz ma být bezplatný, ale světě div se, Pronatal chtěl penízky) a tam jim řekli, že ta vajíčka jsou ve strašnén stavu, jako by se po nich někdo projel (v Pronatalu prezentována jako ukázková vajíčka). Pronatal ma určitě mnoho spokojených párů s miminko, ale já už o nichž nechci nikdy slyšet a většinu holek, co tam byla se mnou také ne.