Ahoj,
Holky jaké mate zkušenosti s kliniku pronatal. V listopadu nás tam čeká první návštěva. Zajímá mě hlavně přístup atd.
Díky moc
@fandysek_1 je to Praha 4 kam jedeme
@michaeeela24 to bude ten v Modřanech. Ze začátku jsem byla spokojená, že nám udělali veškerá vyšetření + něco víc manželovi kvůli práci. Nechali nás přeléčit na mycoplazma, která byla pozitivní, ale bohužel nás pak nepřetestovali a další snaha byla marná. To jsem pochopila zpětně. Byli jsme několikrát na iui a otehotnela jsem, ale vždy to odešlo. To pak nikdo neřešil a hnali nás do IVF. Měli jsme pak partnerské problémy a nechali to být. Takže za mě přístup na začátku docela ok, ale pak nás stejně do toho IVF tlačili.
@fandysek_1 aha.. no tak uvidíme..
@michaeeela24 když si tady prečteš zkušenosti z jiných center je to dost podobné. Taky bude záležet jaká diagnóza vás bude provázet. My měli nezjištěná neplodnost.
@michaeeela24 My máme velmi špatné zkušenosti...Pronatal nikdy víc...Udělali fatální chybu a to chování...Došlo i na právní jednání.I to je z jejich strany o ničem...A bohužel nejsem sama..Jen chtěli peníze,lži...Odepsali mě že bez stimulace
@michaeeela24 Že bez stimulace atd nemáme šanci....Co nás to stálo peněz a nervů...Pak jsme přešli jinam na doporučení mé kamarádky...Mimochodem i ta byla v Pronatalu....Kamarádka je nyní už šťastnou maminkou i když Pronatal měl na to jiný názor a já pouze z nativu 6 vajíček....Co dodat...Pokud opravdu chceš dítě do Pronatalu nechodit...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michaeeela24 myslíš ten Prontal v Modřanech?