Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
Ano,byla jsem tam,ale otehotnela jsem ještě dřív,než mi stihli něco udělat😀 a jo,je to tam dobrý..
Ahoj, oživuju tuto diskuzi, jestli tu není někdo, kdo by měl zkušenost s Pronatalem v Kolíně a IVF?
Ahojky, také s manželem jezdíme do Pronatalu v Kolíně. Jsme zatím na začátku. Manžel špatné spermio, čekáme na výsledky genetiky - cca 5 -6 týdnů.
Ahoj, s manželem jezdíme do pronatalu v kolíně a jsme tam spokojení. Personál je velmi příjemný, prostředí čisté a čekací doba téměř nulová. Podstoupili jsme tam 2x IUI z druhého máme ducha na testu. Bohužel na samotné IUI musíme do pronatalu v praze, protože potřebujeme dárce a v Kolíně používají dárce pouze na IVF nikoliv na IUI.
Ahoj chystáme se do pronatalu v Kolíně.Jak dlouho trvá objednání a první testy a jejich zpracování .
Děkuji
Ahojky, naše první návštěva v pronatalu v Kolíně byla 22.5.2014. Po všech testech, hormonech a prvním pokusu - zavedení vajíček jsem si dělala již 14.10. těhotenský test Bohužel negativní ☹ ☹ Hodně nás zbrzdila genetika, na výsledky jsme čekali asi 6 týdnů. Jinak by to asi bylo rychlejší. Teď začínáme druhý pokus 26.1. si začínám píchat decapeptyl, 9.2. přidám gonal a luveris a už to pojede. Mnoho zdaru pa
Teď jsme podstoupili v kolíně první(a doufám že poslední IUI). Personál i prostředí super.Sestřičky usměvavé,čekací doby minimální.Doporučuji
@markyska82 taky jezdime do kolina a ted nas bude cekat 2.iui. Tak at vam to vyjde a na testu najdes // 🙂
Děkuji,snad to konečně vyjde.Dneska jsem 4 dny po IUI(pokud nepočítám den inseminace) a pobolívá mě břicho jako před MS. To bude asi tím Utrogestanem
@markyska82 to me bolelo taky a obcas popichavalo.
Ahojky holky taky jsem měla takové pocity. Držím pěsti. 9.2.jedeme do Kolína, tak se ozvu. 😉
Ahoj holky.Celý den mám neskutečnou chuť udělat si test(ikdyž vím,že to je nesmysl a je to moc brzo,navíc je tam ještě asi Pregnyl).
Sem zvědavá,jestli to ještě ten týden vydržím. Stále doufám,že se miminko povede
@danous
Druhý den MS.Mám ji pokaždé dost silnou od prvního dne.Sednu si nebo lehnu a po mě kaluž.Teče to ze mě jak z kohoutku.Vložky nestíhají vsakovat ty kalu že.Už jsem si říkala jestli to nemám říci v pronatalu.Minulej měsíc si sedím v obýváku vstanu jelikož jsem cítila proud a manžel na mě volá, že je na sedačce kaluž krve jestli to nemám nějak moc?Ráno po noci je to nejhorší sotva dojdu na wc.
Ahoj, taky přemýšlíme o Kolíně, máme to blízko, ale asi se nesnažíme ještě tak dlouhou dobu jak by bylo na IUI potřeba.. Můžete mi někdo poskytnout bližší info, něco jako - jaké testy se dělají nejdříve, kolik jste za co platili a tak? 🙂 Děkuju moc! 🙂 a držím Vám palečky.
@markyska82 Ahojky, tak jak? Doufám, že dobré zprávy 🙂 !!!!!!! A na testu //
Ahoj.Tak po svém prvním IUI jsem opravdu našla na testu //. Radost byla veliká,ale za pár dní jsem se rozkrvácela,HCG klesalo a bylo po všem.
Obrečela jsem to.Teď stimuluju na druhé IUI,v úterý mám USG
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terim Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste byli nakonec v Pronatalu v Kolíně??? a jestli ano, byla jsi tam spokojená??? Děkuji za odpověď Jana