Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda měl někdo cystu a udělali nebo neudělali KET? Byla jsem na UTZ 14 den cyklu a byl tam folikl 2cm. Jenže taky to mohla být cysta, jelikož mi ji minulý cyklus odsáli (během stimulace) a právě na té straně se mi neustále vrací. Dostala jsem injekci Pregnylu, aby prý folikl praskl, ale co když ne a bude z toho cysta? Cítim na té straně trošku bolest jako právě když jsem tam měla cystu 😒 Myslíte že proběhne KET? Máte někdo zkušenost? Díky
Ahoj! Víte někdo, jaká je pravděpodobnost, že cysta odejde s MS? Dnes jsem byla na vyšetření před KETem a paní doktorka mi našla 5cm velkou cystu a s tou mi KET nedoporučuje. 1.-2.den MS se mám dostavit na kontrolu, zda zmizí nebo se alespoň zmenší na cca 2cm. O žádném operativním řešení řeč nebyla vůbec, jen že by se čekalo, případně nasadila antikoncepci... Prosím o Vaše zkušenosti...
Ahoj! Taky jsem měla cystu cca 6 cm velkou, brala jsem cca 14 dní Norethisteron. S MS cysta většinou nezmizí celá, ale zmenší se a přestane být hormonálně aktivní. Pak KET už může proběhnout. Alespoň takhle jsem to měla já.
@missuttka ja mam cysty, nekolik, malych a ket probehl a v brise se mi krouti mimi jiz 31tt 🙂 zitra zaciname 32tt
@absintka19 dr se na to moc netvaril. No uvidime
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevím jestli KET, ale ja měla 5cm cystu a dělali mi IUI. Takže si myslím, že by to nutně problém být nemusel.