Ahoj chtěla bych se zeptat jestli prosím nevíte jak to je s příspěvek od pojišťovny na léčbu neplodnosti po neúspěšných Ivf? Kdo žádanku vypisuje do lázní? Jaké lázně jsou nejlepší kolik to vyjde cenově? Moc děkuji za jakoukoliv informaci a radu🤗
@denisa777000 Ahoj....byla jsem v lednu 2019. V CARu nechteli vypsat zadanku, tak mi ji vypsala gynekolozka. Vybrala jsem si Fr. Lazne, hotel Pawlik. Domluvila si termin a to uz dala primo na pojistovnu. Hotel mel v lednu nejake slevy, mela jsem jednoluzkovy pokoj a doplacela asi cca 7 tisic za 4 tydny 🤟 Pawlik rozhodne super luxus. Nemusela jsem nikam na procedury dochazet, vse v hotelu pekne v zupanu. Jen plynove lazne jsou mimo. Jidlo primo super 💪 Poptej se tady po slevove poukazce. Ten kdo tam jede poprve, tak dostane pro nekoho dalsiho slevu 1000 Kc. Taky jsem to tak mela. Tak super usetrit 👍
Zkušenost nemám, ale mě nabízela gynekolozka lázně, i když jsem nebyla po ivf, tak by to mělo jit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nebyla jsem ja, mam zprostředkovane info.... zadanku vypisovala obvodni gynekolozka (na ivf rekli, ze nema narok). Pojistovna schvalila léčbu, vybrala si fr.lazne a konkretni hotel a ti ji dali konkretni termin, nebyla moznost vymeby datumu. Poj.hradila procedury, ona si hradila cast ubytovani. Cca vyslo na 3 tydny 30tisic. Moc spokojena.