Holky, kdo byl pod narkózou při opu? Musím ráno nenalicena i odlakovane nehty ? Teď to čtu v tom papíru 🤣 mě tam ani nepoznají 🙂))) a bolelo vás to druhý den? Mám druhý den směnu tak nevím zda rovnou říct, že ne nebo se to dá zvládnout?
Ahoj, mě OPU čeká ve středu. Podle posledního UTZ mám 30 folikulů. Dostala jsem už dopředu léky na zmírnění (zastavení) OHSS. A dali mi pokyn přijít nenalíčená a bez šperků. 🐝
@sasulak tak to je mazec já měla dva folikuly🤣
AUTOR vzhledem k zvýšené možnosti hyperstimulačního syndromu jsem se zeptala zda by bylo vhodné zůstat doma v klidu lékařky. Doktorka se na mě podívala a řekla, že mohu normálně do práce....že mi stačí si zařídit volno na středu.
@sasulak no podle mě každé tělo reaguje jinak, u mě na hormony téměř nulová reakce, odsáty dva a druhý den jsem do práce šla, ale myslím si, že něco jiného je dva a 30 a trošku jsem to cítila,ale jinak v pořádku ... každopádně neschopenku mi nabízeli samy jak po opu tak po transferu...i když jsem ji nechtěla tak ta nabídka tam byla automaticky, případně říkala kdybych se necítila dobře tak zavolat a není problém ji vystavit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, byla jsem před měsícem. Nalíčená jsem nebyla, nosím gelovky a to nikdo to neřešil. Mě to teda bolelo cca 3 dny, v den opu a následujcí den docela dost a to hlavně při sezení (zmáčknuté břicho) a ohýbání. Upřimně jsem byla ráda za neschopenku, a že můžu ležet, ale každá to můžeme snášet jinak.