Ahoj, holky. Jsem prave v priprave na KET - beru hormony. Mnela bych se tesit, ze opet budu zkouset stesti. Doted jsem se i tesila, ale s hormonama a s blizicim se terminem mi narasta jenom nervozita a uzkost. Bojim se vysledku a celeho procesu a vim, ze muj vnitrni neklid neni dobry ani pro cely KET.
Jak jste se s tim vysporadali vy? Budu rada, kdyz v teto diskuzi najdu spriznene osoby.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simpatica Ahoj já se připravovala na Ket minulý týden,nejdřív jsem byla ráda,že konečně zas užívám léky a půjdu znova do boje po nevydařeném Et,ale čím víc se to blížilo jsem byla víc a víc nervozní a v pátek se to celé podělalo,nevydržel ani jeden ze 4 našich zmrzlích broučků ☹
Zítra jedem na pohovor a uvidíme kdy zas půjdem na 2ivf,ten pocit je strašný někdy si člověk příjde strašně zbytečný a prázdný,ale jsme silný ženský a přes vše špatné se oklepem a budem bojovat dál 😉
Tak se neboj a uvidíš,že jednou to dobře dopadne a uvidíš ty krásné // a třeba právě z toho Ketu na který se právě chystáš,tak držím moc a moc palce,aby to vyšlo 😉