Prosím vás, jak jste to měli s prací a neschopností při ivf???Nevím jak si to mám naplánovat,aby to nepoznali ,dělám na směny..Děkuji
@boure888
U nás (já jako nadřízená), jsem dostávala kopie neschopenek (máme na to směrnici, takže mi je mzdovka musela dát i kdybych nechtěla), takže jsem věděla, u kterého lékaře byli, resp. s čím a kde se léčili. Ale zase pokud mám normální zaměstnance, kteří nezneužívají systém, firmu nebo mou vstřícnost, tak nemám důvod nic řešit a spekulovat. No a taky jsem měla holčinu, která mi po 3 měsících prac. neschopnosti přinesla s oznámením těhotenství i další neschopnost až do porodu. A klidně mohla pracovat z domova z gauče nebo i z postele, vyšla bych jí max. vstříc vzhledem k náplni práce, jenom abych měla čas najít si za ni adekvátní náhradu a zaučit si ji... a ona to odmítla.... Ono to bude asi těžší tohle utajit, pokud vážně chcete neschopenku, je to o lidech, jak to berou.
@j.a.n.i
Vy jste docela hnidopich, za tři dny, třetí Vaše reakce na můj příspěvek pro nějakou uživatelku 🙂... Ano, s čím léčili zaměstnanci asi nevím, ale když vidím omluvenku z Reprocentra nebo neschopenku od gynekologie tak s chřipkou tam zaměstnankyně asi nebyla. Autorce jsem napsala, jak to obvykle chodí, aby nebyla překvapená, že z omluvenky nebo neschopenky se dá vyčíst a zbytek si lidi rádi domyslí - i víc než je potřeba.
@boure888 u nás v práci se to vědělo, takže v tomhle jsem neměla problém. A trochu mimo téma, nám taky řekli, že spermio je špatné (morfologie, rychlost, pohyblivost, množství, i defragmentace DNA), že přirozeně fakt ne-e a jedině ivf. Nakonec opak byl pravdou, všechny transfery po dvou stimulacích neúspěšné a potom dvě přirozená těhotenství 🙂. Takže zázraky se někdy dějí. Podotýkám, že před tím prvním otěhotněním se sebou manžel nic nedělal, čím by spg vylepšil.
Já šla ke svoji doktorce a řekla ji presne jak to je. Ze dělám na lince a ze chci Mít na to klid a ona mi napsala klasickou neschopenku. V práci to tedy taky vedi .... neumím lhať bohužel. ..... kvůli problémům po punkci se vše prodluzovalo, takže už jsem doma tři měsíce. Naštěstí všichni vše chápou a doktorku mam úžasnou a empatickou. Přeji hodně štěstí 🍀
Děkuji za odpovědi, doufám že bude hladký průběh a výjde to.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@boure888 Ahoj, já jsem normálně chodila do práce. Nosím normálně propustky z Reprofitu. Šak kdo co může. Nikdo nic.