Poznali jste "zavrtávání" mimi?

12. říj 2024

Dobrý den chtela bych se Vás zeptat kdo byl na iui poznali jste zavrtáváni mimi?Jsem dnes 5 den a zatím mám jen lehkou bolest podbřišku jako pri MŠ.Ale já si stejně myslím že to nevyšlo když jsem všude možně četla jak ženy krvácejí nebo špiní a já prostě nic😞😞

hennrietta
12. říj 2024

Měla jsem sice KET, ale nic jsem nepoznala. Kromě pozitivního testu mi nebylo vůbec nic. To samý u prvního přirozeného těhotenství.

lv
12. říj 2024

Ne, nic se nedělo

anpineapple
12. říj 2024

Podle mě je víc těch, které nic necítí než těch, které cítí 😊 já dvakrat těhotná a nepoznala jsem nic až do pozitivního testu

autor
13. říj 2024

@anpineapple děkuji také mi dnes nic není ale cítím že se to nepovedlo jako vždy nevím proč mám takovou smůlu mám jedno dítě které se povedlo normálně a od té doby to nejde a nejde už 9 let 😞😞

anpineapple
13. říj 2024

Jeste je brzy, porad je naděje, ze to vyjít mohlo 🫶🏻

rozitta
13. říj 2024

Nezoufej! Mrkni na můj profil. Také jsem si byla úplně jistá že to nevyšlo. A..

autor
13. říj 2024

@anpineapple myslíš?já nevím no počkám do pátku a pak zkusím tehu testik.ta nedockavost je hrozná ale vydržím to musím když vím na 99% že to nevyšlo

hennrietta
13. říj 2024

Anonymní,
nám se první dítě povedlo také přirozeně a bez problémů během 2 měsíců. O pár let později jsem musela na revizi a objevily se nějaké problémy u mě i u manžela. Šli jsme rovnou do IVF. Naznali jsme, že IUI je pro nás ztráta času.
Při odběrech jsem se zase mírným komplikacím nevyhnula a po tom všem se nám uchytilo jediné embryo. Bylo to buď a nebo. Do další IVF bychom nešli. Naštěstí se zadařilo a jsem 31tt. 🙂
Pokud se vám nedaří už 9 let, tak možná jen IUI nestačí... ale neznám vaší cestu a co vše jste zkoušeli. Přeji hodně štěstí.🍀
Já se vlastně ani během těch prvních 14 dnů do testu nijak extrémně nešetřila a nepřemýšlela nad tím...