Dobrý den chtela bych se Vás zeptat kdo byl na iui poznali jste zavrtáváni mimi?Jsem dnes 5 den a zatím mám jen lehkou bolest podbřišku jako pri MŠ.Ale já si stejně myslím že to nevyšlo když jsem všude možně četla jak ženy krvácejí nebo špiní a já prostě nic😞😞
Ne, nic se nedělo
Podle mě je víc těch, které nic necítí než těch, které cítí 😊 já dvakrat těhotná a nepoznala jsem nic až do pozitivního testu
@anpineapple děkuji také mi dnes nic není ale cítím že se to nepovedlo jako vždy nevím proč mám takovou smůlu mám jedno dítě které se povedlo normálně a od té doby to nejde a nejde už 9 let 😞😞
Jeste je brzy, porad je naděje, ze to vyjít mohlo 🫶🏻
Nezoufej! Mrkni na můj profil. Také jsem si byla úplně jistá že to nevyšlo. A..
@anpineapple myslíš?já nevím no počkám do pátku a pak zkusím tehu testik.ta nedockavost je hrozná ale vydržím to musím když vím na 99% že to nevyšlo
Anonymní,
nám se první dítě povedlo také přirozeně a bez problémů během 2 měsíců. O pár let později jsem musela na revizi a objevily se nějaké problémy u mě i u manžela. Šli jsme rovnou do IVF. Naznali jsme, že IUI je pro nás ztráta času.
Při odběrech jsem se zase mírným komplikacím nevyhnula a po tom všem se nám uchytilo jediné embryo. Bylo to buď a nebo. Do další IVF bychom nešli. Naštěstí se zadařilo a jsem 31tt. 🙂
Pokud se vám nedaří už 9 let, tak možná jen IUI nestačí... ale neznám vaší cestu a co vše jste zkoušeli. Přeji hodně štěstí.🍀
Já se vlastně ani během těch prvních 14 dnů do testu nijak extrémně nešetřila a nepřemýšlela nad tím...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem sice KET, ale nic jsem nepoznala. Kromě pozitivního testu mi nebylo vůbec nic. To samý u prvního přirozeného těhotenství.