Zdravím všechny. Mám na vás velkou otázku. Jsem 8 dní po ket. 5.-7. den po KET jsem měla na testu slabé duchy. hodně slabé, ale byly tam. dnes jsem 8. den po ket. ráno jsem si dělala test a ráno byl test úplně bílý. Má s tím někdo zkušenost? Nerozumím tomu. Mám zavedené pětidenní embryo. v pondělí kdy to bylo 6. den jsem byla na intralipidech a dexamedu. V CAR chtěli vědět jak na tom jsem, proto jsem testovala tak brzy. Ale teď jsem z toho špatná.
@terulle05 ne, já mám řízený KET.
Pokud to byl mamatest/sluníčko, tak ty teď dělají hodně falešné duchy/čárky.
Možná to bylo i biochemické, ale myslím, že na testu už by něco být mělo…
Při každém těhotenství po ET nebo KET jsem měla 6tý den pozitivní test. Ale spoustu žen ne, nechci dělat falešné naděje, ale naděje je tu dokud není MS. Držím moc moc pěsti, moc dobře vím, jak se cítíš.
@lenkaashley Tomu, ze tam duchove byli a uz nejsou, tomu uplne nerozumim, ale takto brzo dost zalezi na koncentraci vzorku. Takze zkusit jeste treba za hodinu a mezitim nepit. Jinak ja jsem testovala az 12. den a jeden test vysel uplne bily, za pul hodiny dalsi uz mel ducha. Ty dny predtim by tam nebylo nic.
ještě jsem dělala testy večer a je to bílé. Tak se zázrak nekoná. V caru mi řekli čekat do 14 dne, ale vím, že je to špatně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenkaashley nemohla jste na testu zachytit předtím ovurel? Teda pokud jste jej aplikovala .