Ahoj holky, měla jste některá transferované embryjko, které mělo pomalejší vývoj, ale pak se vylouplo? A chytlo se vám někomu jen třídenní 6 buněčné?
@sweetyinka kdy jsi byla na ET
@sweetyinka na první kontrole vypadalo menší, dr uklidňoval, že asi déle putoval v děloze.... Nevím, jestli je to možné. Na další kontrole zase vypadalo starší / větší a tak už to bylo do porodu.
@marselina byla jsem ve čt, doktoři mi říkali, že mám hezké 6 buněčné, ale když jsem se dívala na vývoj, tak ve st bylo horší kvality a jen 3 buněčné.. ale minulý měsíc jsem měla dvě 8 buněčná a bylo z toho prd, tak třeba tenhle pomalík to zachrání 🙂
@sweetyinka muže se opravdu rozjet, snaz se myslet pozitivně a netrap se tím 💗🍀
@sweetyinka Neměla jsem teda třídenní, ale dávali mi embryo, které dohnalo fázi 5. dne až 6. den a máme syna. Předtím ET s pěkným 5denním embryem nevyšel.
@sweetyinka moje emryko dosáhlo plneho dozrání o den později. K transferu tedy došlo 6.den a je z toho karsny syn. I ta pomalejší vycházejí 🙂
@sweetyinka tak u nás // jsem neskutečne šťastná,16.6. Uvidíme kolik zlaticek se nám chytlo
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sweetyinka Ahojky, mam zavedena dvě 3denni embryjka, jedno 6 ti buněčné, druhé 8 mi buněčné. Po neděli budu testovat tak uvidim