Pomalejší embryjko. Měla některá z vás?

sweetyinka
30. kvě 2021

Ahoj holky, měla jste některá transferované embryjko, které mělo pomalejší vývoj, ale pak se vylouplo? A chytlo se vám někomu jen třídenní 6 buněčné?

marselina
30. kvě 2021

@sweetyinka Ahojky, mam zavedena dvě 3denni embryjka, jedno 6 ti buněčné, druhé 8 mi buněčné. Po neděli budu testovat tak uvidim

marselina
30. kvě 2021

@sweetyinka kdy jsi byla na ET

eva118
30. kvě 2021

@sweetyinka na první kontrole vypadalo menší, dr uklidňoval, že asi déle putoval v děloze.... Nevím, jestli je to možné. Na další kontrole zase vypadalo starší / větší a tak už to bylo do porodu.

sweetyinka
autor
30. kvě 2021

@marselina byla jsem ve čt, doktoři mi říkali, že mám hezké 6 buněčné, ale když jsem se dívala na vývoj, tak ve st bylo horší kvality a jen 3 buněčné.. ale minulý měsíc jsem měla dvě 8 buněčná a bylo z toho prd, tak třeba tenhle pomalík to zachrání 🙂

marselina
30. kvě 2021

@sweetyinka muže se opravdu rozjet, snaz se myslet pozitivně a netrap se tím 💗🍀

katule1990
30. kvě 2021

@sweetyinka Neměla jsem teda třídenní, ale dávali mi embryo, které dohnalo fázi 5. dne až 6. den a máme syna. Předtím ET s pěkným 5denním embryem nevyšel.

marrat
2. čer 2021

@sweetyinka moje emryko dosáhlo plneho dozrání o den později. K transferu tedy došlo 6.den a je z toho karsny syn. I ta pomalejší vycházejí 🙂

marselina
5. čer 2021

@sweetyinka tak u nás // jsem neskutečne šťastná,16.6. Uvidíme kolik zlaticek se nám chytlo