Ahoj, někdo zkušenosti s pojišťovnou mv211,? Kolik proplácí? Děkuji
@lenkabukov děkuji 😉 mrknu na to, zkušenosti asi nemáš, že?
@janousek26 zkušenost mám výbornou, při cestě do zahraničí si u nich dělám i cestovní pojištění. Copak te zajima nejvic?
@janousek26 mám. Když jsem nechávala dceři proplatit kroužek, tábor, helmu... Všechno je právě popsáno na stránkách a vyplácí do 30ti dní od podání žádosti 🙂 co konkrétně Tě zajímá? Tvá otázka má opravdu široký pojem.
Tak jestli se ptáš konkrétně na IVF, tak z těch cca 45-50 tisíc, které tam necháte za 1 cyklus (vyšetření, odběr vajíček a spermií, + následný transfer - bez zamražování), ti proplatí cca tak 1/5 z celkové částky. My platili v Gennetu přes 40K před 8 lety jen za injekce s hormonama. Pojišťovna platila to ostatní - úkony na klinice, a jednu a půl krabičky injekcí s hormonama. Ale těch krabiček na 1 cyklus jsem potřebovala asi 5.
@cikitkapb děkuji moc 😉
@alpakovo zajímá mě nejvíc ivf,kolik proplácí
@lenkabukov moje otázka znamená to, že bych chtěla vědět,jestli nemá někdo zkušenost s pojišťovnou,jak proplácí či kolik u ivf 😉
@janousek26 aha, to je podstatné dodat. U čeho. 🙂
U IVF bohužel netuším.
@lenkabukov Položila dotaz v sekci Asistovaná reprodukce. 😉
@cikitkapb ano, ale může se jednat o proplacení již screeningu či podobně. 🙂
@janousek26 tak to bohužel zkusenost nemam
V roce 2019 jsme měli několik IVF na pojišťovnu. Oni platili myslím 40000 a to ostatní - léky, metody navíc a tak jsme platili my. Nežádala jsem o žádné proplacení
@lenatko91 kolik jste zaplatila tedy? Děkuji
@janousek26 20-30 tisíc, musela bych to dohledat. Měli jsme icsi a prodlouženou kultivaci, žádné mražení. No a léky samozřejmě. Je to 3 roky zpátky, tak už si to přesně nepamatuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janousek26 koukni na jejich programy, tam máš všechno vypsané. Mají i několikrát do roka výjimečné příspěvky, ale je tam omezená platnost akce. Všechno najdeš na jejich stránkách.