Po odběru vajíček mě bolí břicho u žaludku

datoidcenter
28. kvě 2015

Dobrý den. Včera jsem podstoupila odběr vajíček. Stále mě bolí břicho, ale ne u vaječníků spíše u žaludku. Bolí to i když chodim.. Přehnaně jsem zareagovala na stimulaci, prý jsem měla hrozně moc folikul. Tak mám větší "šanci " na hyperstimulační syndrom. Nechci plasit, tak se chci nejdříve zeptat zda nemáte některá zkušenost. Děkuji.

karlalala
28. kvě 2015

Ahoj, kamarádka skončila po darování v nemocnici, měla hyperstimulační syndrom. Po pár hodinách po odběru začala zvracet, děsně se jí motala hlava, musela si zavolat záchranku...Pokud se nebudeš cítit moc dobře, tak si radši někam zajdi, není to legrace...Já jsem měla štěstí, po odběru mě akorát bolelo břicho, byla jsem nafouklá jako balón, ale po pár dnech to přešlo.

datoidcenter
autor
28. kvě 2015

Po odběru mi bylo špatně, ale přešlo to po pár hodinách. Jsem nafoukla a to břicho bolí, jen mě právě zaráží,že ne u vaječníků (což by bylo pochopitelné) nýbrž u žaludku. Vydržet se to dá, ale bolí yo vcelku dost.

nurbanu
28. kvě 2015

Ahoj, taky mě hodně bolelo břicho a celé, ne jen dole, nejvíc mi pomáhalo prolévat se vodou. Fakt, vypij klidně 4 litry za den, moc to pomůže. Nic nedělej, odpočívej, najdi si příjemnou polohu. Ta bolest mi vydržela 3 dny a postupně slábla. A byla jsem taky hodně nafouklá. Pokud "jen" bolí břicho a nemáš další problémy, tak by to nemělo nic být 😉 Ale jestli se to zhorší, určitě upaluj k doktorovi.
Tak přeji, ať je Ti brzy dobře.

sasanka033
28. kvě 2015

no asi mas nabeh na hyperstimulak...pij, pij, pij, porad pij. a jeste do sebe ted nekolik dni rvi nejaky bilkoviny. odpocivej, nic nedelej a za par dni ti bude lip. a kdybys zacla zvracet, tak hned k doktorovi, to uz by asi bylo na kapacky ☹
a pokud jsi byla jak darce, tak ti za vsechny zensky hrozne moc dekuju!!!!

datoidcenter
autor
28. kvě 2015

Takže pít 🙂 nic nedělat se 2 malými dětmi je trochu složitější 🙂 tak moc děkuji za radu 🙂

sasanka033
28. kvě 2015

@datoidcenter ten hyperstimulak se pozna tak, ze chodis jakoby v predklonu, nemuzes se narovnat, jak te boli bricho...

karlalala
28. kvě 2015

@datoidcenter Tak pokud se Ti nemotá hlava, nezvracíš tak asi v pohodě, jinak souhlasím s @nurbanu, hodně odpočívej a co nejvíce pij.

nurbanu
28. kvě 2015

@sasanka033 Já se tedy také dva dny pořádně nenarovnala, prostě bylo příjemnější si takhle ulevit 😉

nurbanu
28. kvě 2015

@datoidcenter Tak ne ležet, ale co nejvíce se šetřit 😉

datoidcenter
autor
28. kvě 2015

sasanka033 chodím v předklonu, protože když jdu normálně bolí to víc.. Nemůžu jít ani moc rychle.. Tak uvidím nechci jim psát a plasit ať nejsem za hysterku, kdyby to nic nebylo.

mirka_turcikova
28. kvě 2015

Taky mě bolelo 3 dny břicho a dost asi mě to překvapilo, že to bolí a spíše kolem žaludku. Uvažovala jsem jestli nemám zácpu nebo podobně, ale po třech dnech to začlo ustupovat taky jsem pila více vody. A odpočívala jsem ty tři dny jsem skoro jen ležela a fakt spala což mě překvapilo tolik spánků.
Přeji aby ti bylo co nedříve lépe.