Ahoj holky ,potřebovala bych opět pordit.Mám ket až 25den menstr.cyklu a byli mi zavedany 2 sněhuláci staršího data 1 bylo osmibuněčné a druhé 4 buň.Druhý a třetí den jsem měla bolesti (záda,podbřišek prsa mě bolí už delší dobu)od té doby citím jak mi děloha pracuje(mírný tlak v podbřišku)tak jsem si říkala super!!po5letech konečně něco!!jenže dneska mi přišli špatné zprávy já koza se rozčílila,párkrát mě píchlo a tlak v podbřižku je pryč!! teť jsem po ketu 5den ,co si mám myslet??uz jsem se troch zklidnila ale.... ☹ nepotřebuji ani tak povzbudit jako reálný názor ...............moc dík
zase si tady nekdo vystreluje?rozcileni nezpusobi potrat propanajana
Kdyby se mělo po rozčílení potrácet, tak za chvíli vymřeme 😀 , klid 😉
nemám sice zkušenost s KETem, ale když jsem ted potřetí přirozeně otěhulila, tak jsem se v prvních dnech rozčílila několikrát a jednou se i lískla (jediný nechráněný styk byl ve dni, kdy obyčejně plodné dny nemívám). příznaky jsem "cítila" až 12.DPO - zamotala se mi hlava. pak jsem se ještě rozčílila 19.DPO, to už jsem věděla o // a začala jsem krvácet - asi si umíš představit, jak jsem si to vyčítala (před tím již nevydařená 2 těhu..). jenže takhle jsem střídavě krvácela 14 dní a příznaky žádné nebyly a malá se drží 😉 sice máme nějaké komplikace pořád,ale to už s těmi začátky nesouvisí 😉 takže podle mě to dopadne tak jak to dopadne bez ohledu na Tvé rozčilování a příznaky. držím pěsti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj Kamčo, těžko říct. Já jsem se po KET rozčílila a nevišlo to. (ale nevyšlo mi to už 3x a skutečně hodně jsem se rozčílila při 2. KET) Jenže kamarádka se po ET také rozčílila a v březnu bude rodit. Je to skutečně individuální! 😉 Stejně tak s příznaky. Ty jsem měla vždycky a některé holky píšou, říkají, že příznaky neměli a porodili. Opravdu je lepší na to nemyslet, neřešit a až test ukáže, jak to všechno dopadlo. A věřím, že ti to vyjde a budeš těhulka a co nevidět maminka!! 😎