Po jaké době po ET u vás viděli gestační váček u plodu?

szkipet
2. bře 2015

Ahoj holky. Jsem 15 dni po ET.Byla jsem dnes na kontrole a nebylo v deloze nic videt. Mudr. ma obavu z mimodelozniho.Mam za sebou uz tri potraty a tohle je nase 1.IVF pocitala jsrm s variantou neuchyceni embrya.Ale nepocitala jsem s mimoděložním Po jake dobe u vas videli gestacni vacek u plodu??Nevim,jestli je ještě mozne čekat,ze bude vsechno ok?

p1983k
2. bře 2015

@szkipet Ahoj,mě dělal dr ultrazvuk po 14ti dnech a byla tam jen malinkatá tečka..ani mi ultrazvuk nechtěl doktor dělat,tak brzo se to bere jen podle pozitivní krve. Ale já ho ukecala a i přesto říkal že tam možná nebude nic vidět.Takže je ještě brzo,za týden už bude váček určitě vidět,neboj. Jdeš zase za týden že? A kolik máš hcg?

szkipet
autor
2. bře 2015

@p1983k krev mám dobrou, HCG 530 ale krvacim už týden. strašně se bojím, že nám to zase nedopadne a hlavně, že příjdu o vejcovod.

p1983k
2. bře 2015

@szkipet Jaj,tak to ti neporadím ☹ ...a není třeba možnost že se chytilo ale pustilo? Proto ta krev? Bylo by dobré kdyby tě vzali na krev jestli hcg roste třeba pozítří..pokud roste tak tak je to ok si myslím. Já taky krvácela ze začátku,ale tím že mi praskl hematom,bylo to jednorázové zakrvácení a pak už jen špinění..No a kdy máš zase jít k dr? Tak držím pěsti,at ti to dobře dopadne..ten strach je strašný,to tě chápu 😢

szkipet
autor
2. bře 2015

@p1983k kontrolu mam v patek.mela jsem krece uz min tyden.to jsem byla na krev po 1.dostala jsem dalsi prášky na udrzenia myslela jsem,ze uz to bude vsechno ok. Hladiny mi rostou dobre.Pokud nebude nic videt v ten patek tak jdu rovnou do nemocnoce.no nejak to dopadne.kazdopadne dekuju moc.

anina32
2. bře 2015

@szkipet Podle mě je na ultrazvuk ještě hrozně brzo, já měla hcg 14. den po ET kolem 330, ultrazvuk mi dělali teprve až za další dva týdny, čili měsíc po ET, a na něm byl váček, ale zatím bez srdíčka, to bylo až na dalším ultrazvuku. A malýmu je teď 2 a půl roku 😉 Hlavně se nestresuj, určitě to dobře dopadne, držím pěsti!

danny77
3. bře 2015

@szkipet já jsem měla mimoděložní, 14 den po ET HCG jen 250.. u mimoděložního roste HCG pomaleji.. pokud jsi měla přes 500, tak by to tak zle neviděla.. ale krvácela jsem také, asi týden, pak to ustalo.. nic mě nebolelo, vejcovod neprasknul.. ale po dalších 14 dní na laparoskopii

mapulka
3. bře 2015

Já mela sice HCG 12. den po ET už 922, doktor rikal, ze je to hodne vysoke, ale ultrazvuk mi stejně nedělali, to az o týden pozdeji. Krvácet jsem začala v 6. týdnu a pak znovu v 7. týdnu, vůbec se nezjistilo proč, ale ted jsem už ve 33. tydnu 🙂 Nestresuj se, podle me mas to HCG dostatečně vysoké... Drzim palce, at to dopadne dobre. Mimoděložním jsem si taky prošla, ale tam mi ty hodnoty nepřekročili ani 100.