Ahoj, podstupujeme KET, který je naplánován na příští týden. Jenomže mám tatínka v nemocnici, za týden podstoupil tři operace a zítra se dozvím jestli půjde na 4. Pan doktor mi řekl, ze se jeho stav muže zlepšit, ale také nemusí, tak jsem z toho všeho spatna. A otázka zní, mám přes toto všechno podstupovat transfer. Když to nyni odlozim, tak další transfer by vyšel až na leden a já už nejsem nejmladší. Může mít psychika vliv na uhnizdeni?
@katule1990 děkuji za podporu. Včera jsem to řešila s manželem a on na mě a kdy bude ten pravý čas???? Jenže já myslela, ze když budu podstupovat ket, tak budu dobře naladěná, v pohodě. Jenže člověk neví, co bude dnes, natož za měsíc. A oddalovat se mi to taky nechce.
@pindra1 Presne tak, ten idealni cas nemusi byt nikdy. Opravdu si myslim, ze kdyz se to ma povest, povede se to. Pri ET jsme meli idealni embryo, psychicky jsem byla v pohode, verila tomu a nic. Pri KET vsechno spatne a dopadlo to.
Ahoj děvčata, tak se hlásím po delší době. 28.11. jsem podstoupila KET. Tatínek tou dobou byl stále v nemocnici a bylo to špatné. Na začátku prosince bohužel zemřel a ani jsem mu nestačila říct, že jsem těhotná 😓. Musela jsem s mamkou zařizovat pohřeb a další věci, které nebyli příjemné a do toho ještě Vánoce. No a dnes jsem už 11 tt. Moc Vám děkuji za Vaše odpovědi, povzbudily mě. Tatínek by byl šťastný a já jsem ráda, že jsme do toho šli ❤️, i když to nebylo lehké.
@pindra1 Moc me to mrzi s tatinkem, drz se. Gratuluju k tehotenstvi a drzim pesti, at uz jde vse jen dobre ❤️.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pindra1 Asi muze, ale ja sla na transfer totalne rozsekana z ne uplne stejneho duvodu, ale trochu podobneho + mi doznivala strevni chripka a davali mi embryo, ktere dohnalo vyvoj az 6. den. A mame syna. Kdyz se to ma povest, povede se to. Takze ja bych sla, hodne stesti 😊.