Ahoj holky, prosím poraďte: Už se nějakou dobu snažíme a nic...zjistila jsem, že u Dr. Čaplygina ve F-M se za IUI platí 3000,- Trochu mě to odrazuje, protože ani předchozí vyš. nebyla levná. Na druhou stranu přejít třeba do Ovy Reprofit a absolvovat celé vyš. znova se mi taky nechce. Navíc daleko to mám do obou měst. Co myslíte? Má někdo podobnou zkušenost?Byl někdo u výše zmiňovaných Děkuji ;)
Ja prave myslim ze iui je jinde levnejsi protoze se dela 1x v cyklu a ne 2x. Asi to bude mozna ten rozdil. I kdyz zalezi co resite za potize. Ja mela u nej iui ve 3 cyklech a uz i 2 IVF a stale nic. Ale mam pco a hypothyreozu tak jsem asi slozitejsi pripad.
IUI hradí pojišťovna 6x do roka. Pokud za ni i před vyčerpáním limitu platíte, jsou to jen poplatky přímo CAR, asi za nějaký "nadstandard", nebo související vyšetření, pokud řešíte nějaké další komplikace a pojišťovna tato vyšetření při IUI nehradí. V mém CAR dělají IUI úplně zdarma.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
IUI se plati ale vsude ne? I ta vysetreni potrebna co dela Dr. Caplygin se plati a hodne z nich je u nej zadarmo a navic posila na ne zodpovedne predem narozdil od jinych center. U nej se plati 3000 za iui proto ze je dela 2x v cyklu. Vzdy tesne pred ovulaci a tesne po ovulaci. Kdyz je folikul dostatecne velky dostanes pregnyl a den na to jdete na iui a jeste i nasledujici den se to zopakuje. Vzdy pred samotnou inseminaci je ultrazvuk takze je to hezky podchycene ta ovulace. Ale pokud se ti to nezda tak to samozrejme muzes zkusit v jinem centru, v dnesni dobe je velky vyber.