Ahoj holky, prosím o radu, jsem 11. den po KET, test pozitivní, sem tam se mi ozve levý vaječník (pokud vnímám dobře, že je to on), dnes při kýchaní mě v něm píchlo. Mám strach, znamená to něco? Má někdo zkušenost. Moc děkuji za rady a podporu.
@wladimira ach ne, to už jsem si jednou zažila, pak následovalo mimoděložní, přišla jsem o vejcovod, druhý není sto pro funkční, tak teď už mi nezbývá než se modlit, že tohle všechno zvládnu a bude vše ok. Ale to normálně začneš krvácet a mohu krvácet i přes progesteron amelgen? Na jaký pokus se zadařilo?
@sandram123 měla jsem jen trochu růžové na toaletním papíře nasadil se ascorutin pak jsem jen fakt minimalne spinila po potvrzení ZT jsem vysadila amalgen a přišlo silne krvácení 😪 byl to 3ti pokus pak jsem šla na 4ty a test negativní takže si teď dávám pauzu než půjdu do dalšího … co chci říct ze to nemusí byt tvůj případ 🙏🏻 proste to je buď a nebo
@sandram123 ahoj, já byla na KET v pondělí a od druhého dne mě bolí podbřišek, jsem nafouklá..ve vaječníku taky občas píchne, myslím, že to můžou dělat i léky na udržení...držím palce, já dnes na testu tohle, ale nevím, co si o tom myslet ..
@wladimira teď už to určitě vyjde, přeji ti to!
@laxesis je to na dobré cestě! Já mám jít druhého na krev kvůli hcg, trochu mě znervózňuje, že mě neuvidí doktor, který by mi řekl, že je vše v pořádku, že je to na správném místě.
@sandram123 Já už jednoho mrňouse doma mam, je mu 5 a co si pamatuju, tak u nej jsem mela ze zacatku ms bolesti docela dlouho, i potom, co jsem zjistila, ze jsem tehotna. Ja tehdy vubec necekala, ze se to povedlo, bolelo to uplne jako prvni dny ms. Moc drzim palce! Ja mam ofiko testovat az 4.1., davaji nam cas 16dni po ket. Ale to se neda vydrzet, dneska jsem to zkusila taky. A nemuzes si v caru rict i o ultrazvuk, kdyz uz tam jdes? Treba by vysli vstric🙂
@laxesis taky mám už jednu 5 letou princeznu doma, už si nepamatuji, jestli mi takhle něco bylo ze začátku, ale taky šla rychle spontánně a teď se trapime už dva roky.
Ten ultrazvuk, asi mi to bude blbé, ale mohli to dělat automaticky, když je to takhle ,,rizikové”. Já byla na ket 14.12. a test jsem si mám dělat 28.12., už ho mám taky za sebou 😀, to se nedá vydržet. Podle me je to půlka vítězství. Půlka no 🙂. Držím ti taky palce, ať je vše ok.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sandram123 píší jen moji zkušenost mě taky pořad píchal pravý vajecnik co jsem tak vyčetla tak to je běžné a časem to přejde ..nic méně u mě následovalo ZT