Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat zda mate zkušenost s pco a stimulaci na ivf..jak vám bylo nastaveno dávkování, kolik ultrazvuku jste měly a jak to dopadlo,zda jste se vyhly OHSS a tak ;) dekuju moc
Já měla PCO, stimulace 112 jednotek Gonalem, měla jsem jeden folikul, ale stejně v něm bylo špatné vajíčko, takže nedošlo ani k oplodnění. Potom mi doktorka napsala větší dávku na druh cyklus IVF, to mělo být 150 jednotek, naštěstí se to už nestihlo, otěhotněla jsem na dovolené přirozeně 🙂 brala jsem Fertipronu, původně jsem si ji koupila na lepší vajíčko k druhému pokusu, ale pomohla nám k miminku dřív 🙂
Ahoj,tak jsem 6.den a je tam přes deset folikulu,ale musí dorůst ;)
Ahoj, já při IVF stimulace 150 jednotkami, doprovázeno injekcemi Fraxiparinu proti sráženinám. Odebráno 52 oocytů, skončila jsem na JIPce s rozjíždějícím se OHSS, ten se naštěstí podařilo udržet na uzdě, nicméně jsem si tam 4 dny poležela. ET samozřejmě neproběhl, všechny další pokusy byly KET.
@lucik253 díky, ale nemusí 🙂.. Co tě nezabije, to tě posílí, dneska už se na to dívám jinak. Tenkrát jsem byla teprve na startu, to jsem ještě nevěděla, že dva KETy nevyjdou vůbec, dva vyjdou, ale v obou případech v 7. týdnu potratím. Dnes jsem ve 33. týdnu, po 5. KETu a věřím, že to dopadne dobře, musí! 🙂
Drzim palce všem,ja jdu na opu ve stredu,tak snad tam bude něco použitelného ;)
Tak mi teď došly...
Výsledky vyšetření:/2019 HSK + Separovaná abraze: onkologicky negativní, korporální endometrium proliferačního typu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kkacca Ahojky, mne Mudr potvrdila PCO. Stimulace byla Gonalem 150jednotek od 2dc.
7dc,10dc,12dc ultrazvuk a 16dc odber vajicek.
Nastesti jsem to dobre snesla,odebralo se 21vajicek.