Ovitrelle-Ovulace. Kdy nejpozději dojde k ovulaci?

danca2719
18. lis 2021

Holky prosím o radu, není to pro mne ale kamarádku. Zajímá ji, když ve středu byla na UTZ a tam měla velikost folikulu 23,3mm hned dostala injekci Ovitrelle a další den dnes sla na IUI což je čtvrtek - chce vědět kdy nejpozději prý k ovulaci dojde- píše se, že do 36h ale mne osobně přijde že už při tak velkém Folikulu to mohlo být klidně už dneska,boji se, že by to prasklo dřív než došla na dnešní IUI, tak by to spermie ani nestihli. Dnes ji uz nedělal kontrolní UTZ jen zavedl spermie a odešla, to bylo vše. Děkuji všem za rady,

zuzekk
18. lis 2021

To bych řekla, že je prostě mezi nebem a zemí... nedá se to přesně určit, mohl prasknout dřív, ale určitě taky nemusel. To ani v CARu nezjistí, nenačasujou..

danca2719
autor
18. lis 2021

@zuzekk naprosto souhlasím.😊 Říkala jsem, že pokud včera folikul 23,3mm tak mohl prasknout dnes nebo nejpozději muže zítra, ale to už si myslím že je hraniční folikul byl dost dozrály na to, aby po Ovitrelle vydržel až dejme tomu do zítra. Možná se ale mýlím.

kocila
19. lis 2021

@danca2719 spíš už to bylo načasováno pozdě, ale to nikdo neřekne, pokud před IUI neudělali UTZ, což neudělali..nezbývá než jen čekat.