Ahoj Holkyy :mavam: Dnes jsem 25 DC a 8 den OVITRELL. Druha / neslabne. MS mam dostat cca za 4-5 dni. Podelte se o zkusenosti jak dlouho se vam OVITRELL drzel v tele prosiim ;)
@medulinek
Dekuji za odpoved ;) pockam uz do ms, mam doma posledni test a do ctvrtka to uz rychle utece ;)
@nicollka1993 Já myslím, že se můžeš pomalu radovat...ale i tak doporučuji počkat do data MS 🙂
@veronikav31
děkuji za kladnou podporu 🙂 zatím jen tiše doufám 🙂 ms má přijít do 2 dnů tak uvidím ..
@nicollka1993
Mě se ovittrele tak dlouho nedržel 🙂
Ale jak říkají holky, nejlepší je počkat do termínu ms 🙂
zatím na výsleden nějak neupínám 🙂 testovala jsem hlavně abych věděla kdy OVITRELL vymyzí a dnes mě překvapila silnejší čárka 🙂 tak budu dát tiše doufat 🙂 moc děkuji za názory
Holky, tak přispěji i já, třeba to někomu v něčem pomůže. Aplikace ovitrelle byla 01.06. ve čtvrtek ráno v 9 hodin. Dnes jsem 10 dní po aplikaci. Přikládám foto testu včera a dnes. Ovitrelle se mi odbourává pomaleji, než jsem čekala. Jo a k negativním vedlejším projevům : bolí mě prsa po stranách, mam citlivé bradavky a bolí mě podbrisek, ale ne tak, jak píše většina holek ( nepicha mě v něm) ale bolí celkově, řekla bych tlaková bolest...
A co autorka @nicollka1993, jak jsi dopadla??? 🙂
@nicollka1993
@jarmulka
Ahoj, můžu se zeptat, jak jste obě dopadly? Ja jsem ted 9. den po ovitrelle, ale testovat ještě nebudu. V pribalovem letáku se psalo, že do 10.dne může mít vliv. Zajímalo by mě, jaký byl nakonec vysledek u vás..?
Ahoj děvčata...chci se zeptat 24.5. Jsem již po druhé absolvovala injekci ovitrelle...včera odpoledne jsem si dělala digi test a nic ☹ myslíte že je to ještě brzo se testovat? MS mám mít za 3 dny...ale šíleně me bolí bradavky a mám je velmi citlivé
Po Ovitrelle jsem 10 den.. 4 den //.. 6 den od aplikace OvL. Sněhobílí test 10 den taky nic.. Prvních 5 dní mi bylo zle pak už ne.. Ale od 7 dne mě pouze bolí ukrutně bradavky. Takže zase nic..
Ahoj holky, přidávám se do diskuze, jsem 14. dní po Ovitrelle, měla jsem Clostilbegytem stimulovany cyklus. 13.den je ta fotka se slabší čárkou, 14. den je ta silnější. Já z toho mám dobrý pocit, ale gynekolog tvrdí, že je ještě brzy, že to může být falešná pozitivita. Přijde mi, že to není žádný duch, že to je už zřetelná čárka, měl jste někdo po injekci 14.den takto silnou čárku? Ani to není ranní moč.. Jsem 25. den cyklu, budu testovat dal, ale jsem strašně netrpěliva, znáte to. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ovitrelle se mi oproti pregnylu drzel dlouho,10dni. Prd na testy a pockej do terminu ms