Opožděná Morula. Řeší někdo stejný problém?

roxulka
3. črc 2020

Děvčata mám zavedenou o den pomalejší Morulku...nechtěla se moc dělit,ale stále bojovala...tak jsme rozhodli než ji nechat v prodloužené kultivaci ještě den pod miskou,že zkusíme vložit ke mě...Někdo prosím řeší stejný problém?děkuji za odpověď.

kocila
3. črc 2020

@roxulka jaky den od odplodneni jste nakonec morulku zavadeli?...standardni stadium moruly je 4.-ty den kultivace,5.-ty uz by mela byt blastocysta..
Napisu svou zkusenost a treba tvuj pripad bude jiny-zavedena morulka 5-ty den PK a nechytlo se,byla uz opozdena od zacatku-3-ti den 6 bunek,4-ty den jen 12 bunek...kvalita hodnocena 2...byl to IVF nativ ,takze se vkladala temer jakakoliv kvalita,nebylo co ztratit,protoze bylo jen jedno embryo..
Preji ti,abys mela vetsi stesti 🍀🍀🍀🍀

roxulka
autor
3. črc 2020

@kocila ,pátek OPU+oplodnění a středa 1.7.zavedeno.Ten pátý den měla být blastocysta,ale byla morulka.U nás se právě vyvíjela jak měla a až ten den 4 se zpozdila...zbylo mě také jen jedno.Stimulace Famara,Menopur,Cetroid,Ovitrel...to samé bylo před dvěma lety...taky jedno zbylo,ale nechali jsme ho o den déle v misce a zastavilo se....bude mě 41 a vajíčka už jsou vycerpana-stara😒