Ohs, menstruace a ket. Zkušenosti?

nurik
26. led 2021

Cauko holky, mam po opu, ale pred opu som dostala ohss. Folikov bolo 20 a vajicok 15. Chcem sa spytat, kto sa s tym stretol,ze kedy Vam potom prisla menstruacia (ci prisla skor ci neskor)a za ako dlho vam urobili KET. Googlila som ale mam z toho zmatok.Dakujem a vsetkym drzim palce 🍀

misisfilip
26. led 2021

No záleží jak silný ohss jste měla.. mně se rozjel silný ohss a po opu jsem skončila v nemocnici na 20 dní, ale já měla každý vaječník 25cm a 20kg vody.. menstruace přišla asi 10 nebo 14dní po OPU.. u nás byl ket odložen a místo září mi doktorka řekla v listopadu, ale to jsem nebyla schopná.. rozjely se mi kvůli ohss jiné problémy.. většinou, co jsem četla tak embryjko vkládají další cyklus 🙂

nurik
autor
26. led 2021

@misisfilip to ma velmi mrzi. A ake zdravotne problemy sa ti rozjeli? Dufam ze uz si v poriadku. Mne povedali ze dalsi cyklus bude ket, len dufam ze si nebudem zasa pichat nejake injekcie mam z toho strach kvoli tomu co som prezila. Mala som hnacky tocenie hlavy pocit na zvracanie velke brucho a nevedela som prejst ani na wc a mala som krce aj v konecniku. Dufam, ze sa to bude zlepsovat a ze sa mi nepohorsi.

misisfilip
27. led 2021

@nurik no kvůli nitrobrisnimu tlaku jsem pořád zvracela a to jen natrávenou krev . A poleptala jsem si jicen,takže gastroskopie, pak o půlnoci další, rozloze to svorka nevydržela... Už mě málem i posílali na dialýzu kvůli tomu, že se mi všechna voda hromadila v těle... No 4.9.2019 opu 6.9. hospitalizována a 26. Propuštěna.. narodila jsem do konce roku... Na ket jsem kvůli jícnu šla až v červnu 2020 a září 2020 obě neúspěšný :( teď sbírám sílu na další a bojím se dalšího neúspěchu..
Tak to sis tedy taky užila.. já už jsem řekla, že stimulace nikdy! Ale po roce už mluvím trošku jinak, i když bych chtěla být raději od začátku hospitalizována.. jinak já měla větší břicho, nemohla jsem se narovnat, chodila jsem často čůrat,ale skoro jsem nic nevycurala..břicho mě vůbec nebolelo.. bylo mi taky na zvracení, pak jsem i tedy zvracelaale to až dýl...hrozně jsem se potkala byla jsem studena.. měla jsem teplotu 34,3 a tlak mi nešel vůbec naměřit...a špatně se mi dýchalo :( zkus doplňovat ty bílkoviny a hodně pij.. dna bílkovinnými doporučili Protifar

nurik
autor
27. led 2021

@misisfilip to je strasne !!! Kiezby si to nikdy nezazila :( ja som 2019 otehotnela prirodzene ale bolo to mmt a odobrali mi vajcovod a odvtedy sme dva roky skusali a nic :( zelam nam obom aby sa nam uz babo podarilo a nech nezazijeme uz nic podobne. A vajicka ti odobrali alebo nie? Musis znova stimulovat?

misisfilip
28. led 2021

@nurik je to mě mrzí :( to je strašne když už se to povede a potom :(
Vajíčka normálně odebrali..rizjelo se mi to právě až po odebrání..Naštěstí jsem měla celkem 6 zamrazených embryjek ...teď už máme jen 3 :( držím palce ať je vše v pořádku a brzy se dočkáte zdravého miminka ❤️

nurik
autor
28. led 2021

@misisfilip dakujem aj ja drzim palce ❤️