Odložení ET kvůli OHSS. Za jak dlouho KET?

katabe
8. led 2021

Zdravím všechny snažilky👋, chtela jsem se zeptat za jak dlouho Vam povolili KET po odlozeni ET kvuli OHSS.
Po prvnim cyklu po OPU se mi vajecniky vyrazne nezmenslili, tak mam obavu ze i po druhem cyklu mi embrijka nevlozi. 😔
Take bych se chtela zeptat zda Vam udeleli po OHSS Ket v nativu?🙏
Predem Vsem dekuji za reakce.
Hezky novy rok. 😊

nurik
28. led 2021

Ahoj mne povedali ze ket bude po menstruacii

katabe
autor
30. led 2021

@nurik dekuju

malycanco
30. led 2021

@katabe my čekali 4 měsíce. KET mám vždy řízený.

nurik
30. led 2021

@malycanco a od opu vam kedy prisla menstruacia ked sa mozem opytat? Ja som 6dni po opu a citim akoby krce na ms len sa mi to zda skoro

malycanco
30. led 2021

@nurik to už si nepamatuju, on už je to rok 🙂

katabe
autor
30. led 2021

@malycanco ahojky, ja uz prave cekam dva mesice. Mas ho tizeny Estrofenem? Nemas nahodou PCOS? Vysela Vam prvni Ket po odlození kvuli OHSS? Dekuju moc za odpoved😊

malycanco
30. led 2021

@katabe ano, estrofemem. První KET mimodelozni, poté opět pauza, v listopadu druhý KET, embryo se chytilo, po 14 dnech krev pozitivní, hned druhy den potrat, teď začínám stimulovat na třetí. Mám PCO a zvýšené NK buňky

katabe
autor
31. led 2021

@malycanco po tom mimodeloznim ti museli vzit ten vajecnik? Nebo to odeslo samo? Co znamena zvysene NK bunky? 😊

malycanco
31. led 2021

@katabe vejcovod. NK (natural killer) zjednodušeně řečeno zabíjím vše cizí, i embryo ☹️

katabe
autor
31. led 2021

@malycanco to je mi lito. To jsem ani nevedela ze je to mozne. A jak jste na NK prisli? 😕

malycanco
1. únor 2021

@katabe na imunologii

katabe
autor
1. únor 2021

@malycanco taky jsme si chteli nechat vysetrit imunologii. Mohla bych se zeptat kolik Vas to stalo? Dekuju

malycanco
2. únor 2021

@katabe nestálo mě to nic, dělali mi ji před IVF. Nevím ale jestli není nějaká potom rozšířená.

katabe
autor
2. únor 2021

@malycanco dekuju 😊