Norethisteron a Clostilbegyt

radunka87k
9. zář 2016

Dobry den,byly mi zjisteny anovulacni cykly.Navic po laparoskopii mi byl seriznut čípek - mela jsem adenokarcinom a srostlo mi hrdlo.takze cesta k poceti velice daleka a psychicky narocna.Od zita ma uzivat 1x3 Norethisteron-nevim na co je? Po dobu 10 dni.Pak se ma snad dostavit menstruace a od 5. dne menstruace uzivat Clostilbegyt po dobu 5 dni,1 denne. Akorat si nejsem jista jestli Clostik uzit 5den od ms nebo udelat 5 dni pauzu po Norethisteronu a pak Clostik?mc dekuji za pomoc

no_title
9. zář 2016

Nevím, k čemu je Norethisteron, ale Clostilbegyt se bere obvykle 5. až 9. den cyklu. 1. den cyklu je den, kdy přijde menstruace.

radunka87k
autor
10. zář 2016

Dekuji..bude to tak

mivinka
10. zář 2016

jj, začneš Norethisteron, jak dostaneš měsíčky, tak se neděs, budou silný jak hovado, prostě jsem po celou dobu musela mít vložky na noc, je to pro to, aby se protrhaly cystičky a tělo se vyčistilo a pátý den budeš užívat ten closytl - dostaví se ovulace, alespoń u mě ukázková...doporučuji využít

radunka87k
autor
11. zář 2016

A predtim jsi mela cyklus a ovulaci?

mivinka
11. zář 2016

@radunka87k po vysazení lepku, bo jsem najednou bezlepek - vyšetřeno - není to "z hecu" se mi všecho upravilo jak nikdá a pak se mi začaly cykly prodlužovat, takže těžko říct