Nízký věk a návštěva ivf centra. Kolik vám bylo/je let?

16. pro 2020

Ahoj všem chtěla jsem se vás zeptat kolik vám bylo nebo je když jste navštívili ivf Centrum? Docházím tam rok za sebou 3x neúspěšné ivf je mi 23 let a pokaždý si přijdu hrozně blbě v čekárně mezi ženami 40let a i doktoři a sestřičky o mě mluví jako o tý "mladý"... Miminko si přejeme už několik let a kvůli zdravotním problémům mě gynekoložka vypsala žádanku do ivf centra už v mých letech.
Děkuji za odpovědi 😊

ema90
16. pro 2020

Na tom neni nic spatneho, kdyz mate potvrzene, ze to “klasicky” nejde.
Taky jsme navstivili s byvalym partnerem CAR, bylo mi 23 a jemu 26. Snazili jsme se pres dva roky.

Nakonec jsme se stejne rozesli a ja jsem ted poprve tehotna ve 30 letech se soucasnym partnerem a cekame dvojcata. Ty se povedly hned jak jsme se zacali snazit.

Ale rozhodne se nemusite citit spatne a blbe. Bohuzel problemy s pocetim nejsou jen otazkou veku 😊 Tak hodne stesti 🙏🏼

levandule_k
16. pro 2020

Ano, jsi mladá a to je něco špatného? Já ve 23 neznala svého současného partnera a o dítěti jsem nechtěla ani slyšet. Máš nějaký problém, proto potřebujete pomoct od reprodukčního centra. Je dobře, že máš srovnané hodnoty a víš, co chceš od života. Čím dřív to začneš řešit, tím máte větší šanci. Až budeš starší, tak nebudeš tolik řešit, co si o tobě myslí okolí (možná). _Držím palce

amazonkajanik
16. pro 2020

V tvým věku jsme se začali taky snažit. A dočkali se předloni,kdy jsme to ale brali přirozeně,za pomoci hormonů. Pokud by to nevyšlo do mých 35,taky bych šla na kliniku. U mě byl hormonální problém po letech užívání špatné ha

lachipie
16. pro 2020

Na tom není nic špatného. My byli v IVF centru poprvé, když mi bylo 22. Je lepší to řešit dříve než později.

handulkak
16. pro 2020

My byli poprvé když mi bylo necelých 21. 🙂

bubinko1506
16. pro 2020

Ja som mala 26 pri prvej navsteve CAR, dvojicky sa nam podarili po KET, ked som mala 30

gruyerre
16. pro 2020

To přece není nic špatného, že je ti jen 23. Oproti těm čtyřicetiletým máš obrovskou výhodu. Není důvod si připadat blbě, naopak je dobře, že to řešíš v době, kdy máš nejlepší šanci otěhotnět.

kvetuska145
18. pro 2020

Je mi 22 a hned po novem roce 23. Snoubenci 30. Jezdime od leta, 2 roky se nedarilo. Minuly rok v prosinci potrat a od te doby nic. Taky si vzdy pridu mlada a hlavne me stve, jak doktori v centru vzdycky rikaji, ste mladá, mate casu. To me uplne zveda ze zidle. Ne ze by me odbili ale je to takove neprijemne. 😀 pracuju ve skolce, takze jsem deti milovala od mala.

malanoha
18. pro 2020

Zacali jsme chodit na ivf, kdyz mi bylo 26. Blbě bych si nepripadala, kdyz k tomu mate duvod. Lepsi to resit ve 23, nez ve 40ti!

misicka03
20. pro 2020

Ahoj, tak mě je 22 a taky se cítím divně 🤷‍♀️😄 a paní doktorka se akorát smála jako ne že by se vysmívala a řekla mi, že to je poprvé kdo tam někdo takový je 🙂 jinak to neřeší

asojakova
20. pro 2020

27. Taky jsem si tam tenkrát připadala dost mkadě 😀