Ahoj holky, píšu sem za kamarádku, která 21.12 podstoupila KET. 14 dnů po vložení měla HCG 27, 16 dnů po měla 41 a 18 dnů měla 80.
Nemáte některá zkušenost s takto nízkým HCG po tolika dnech? Nevím, zda je to podstatné, ale kamarádka zmiňovala i to, že embryo bylo šestidenní.
Myslíte, že tohle může ještě dopadnout dobře? Boji se mimoděložního těhotenství, k lékaři má jít opět až ve středu. Lékař bohužel na její dotazy neodpovídá, je na ní hrubý, takže sama se nic moc nedozví...
Děkuji za každou vaši zkušenost! 🙂
@teligo Hlavně by měla vyměnit doktora, jako co to je aby na ní byl hrubý?
Ja jsem 18. den po ET mela hcg 400 a podobne jako holky vyse to nedopadlo, 7tt konec... Potom pri KET a prosperujicim tehu jsem 18.den mela hch 1950....
@nina411 děkuji za tvou reakci. Biochemické bez revize by bylo ještě fajn...
@klokanka31 ono těch doktorů poblíž moc není. Má už jedno malé dítě, musí kloubit školku, manželovu práci, dojíždění...
@kelerub díky za zkušenost. 🙂 A zadařilo se později?
@aaa42 ahoj a bylo to ukončeno revizí nebo se jednalo o mimoděložní? A za jak dlouho jsi potom šla na další pokus?
@teligo bohužel ty hodnoty jsou opravdu hodně nízké, u mě neslo o umělé, ale u takových teplot to nevyšlo a přišla ms ☹️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teligo ja som to mala presne takto isto dokonca som mala 21 deň po ET hodnotu hcg 150 a bolo to biochemicke tehu. Držali mi to lieky ,nakoniec hcg zacalo klesať a dostala som menzes .... Ale môže to byt aj mmt, ale pritom je skôr hcg oveľa vyššie (ako pri normálnom tehu)