Nízké amh a vysoké FSH. Komu se podařilo ivf?

dennimarus83
29. čer 2021

Dobryden chci se zeptat komu se podařilo ivf se sníženou ovarialni rezervou jen 0,08 a vysoké fsh 14 co se dá stim udělat je mi 38 let

europa00
29. čer 2021

ahoj v překladu to znamená, že jdeš do hormonálního přechodu, zásoby vajíček už skoro žádné a a fsh značí už vysazování vaječníku...ve spé podstate přirozenou cestou otěhotněm by byl zázrak...co se týče ivf center možná by tě ještě při těchto hodnotách zkusili stimulovat, ale hodnoty nejsou moc dobré...spíše darované vajíčko...co ti řekli v centu to ti výsledky nevysvětlili, nebo nenavrhli postup? jsou hormonální jógy, ale opravdu newvím jak je to mocné v takovémto případě. držím moc palce at najdete řešení v nejposlednější variantě darované vajíčko.

dennimarus83
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dennimarus83
autor
29. čer 2021

@europa00 ivf centru mi poradili že to nemám ještě s vlastnimy oocyty vzdávat ano prý darovane vajíčko je úspěšnější ale také i nákladné tak že uvidím ještě a navíc se na něj musí čekat navíc můj věk je vysoký 38 tak uvidím

europa00
29. čer 2021

@dennimarus83 ahoj tvuj věk zase tak vysoky není...jen máš prostě ten hormonální přechod dříve no...já ted nevím na jakou radu se ptáš tedy..budou te zkoušet stimulovat?

europa00
29. čer 2021

@dennimarus83 zkus tu hormonálbní jógu určo to neuškodí spíše naopak

dennimarus83
autor
29. čer 2021

@europa00 prý to nemám ještě vzdávat než půjdu pak rovnou na darkyni pak mi ni jinyho nezbyde hormonální profil je strašný