Ahoj holky, dneska jsem byla na krvi a bohužel to nedopadlo. Celý den to v sobě v práci držím a teď večer si můžu po celém dni konečně pobrečet. Nejradši bych něco rozbila. Někde si to vybila. A pořádně si zakřičela, škoda že bydlím v centru města. Mám endometriozu, neprůchozí vejcovody a jeden vaječník je už fuč. Je mi 30. Mam za sebou 1.ivf a tedy ET a teď neúspěšné KET, naštěstí v mrazáku ještě tři nanuky. Chtela jsem se zeptat co můžu udělat nebo jake testy si mam nechat udělat? Díky moc a hezký večer
@hanca2222 moc děkuji ❤
@lucijejeje Vykřičet,vyplakat,když to pomůže tak cosi rozbít.Pak se oklepat a jít dál,první neúspěch nic neznamená,první kolo je většinou"zkušební",jak a na co bude tělo reagovat.,taky proto se po prvním nezdaru žádné extra vyšetření nedělají......Hlavu vzhůru,hodně štěstí a lepší dny ať brzy přijdou!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj.Viem ze je to tazke,ale jedine co mozes urobit je dat sa do pohody a myslet len pozitivne v tom zmysle,zr raz to predsa vyjde.Poznam xy ludi,ktori podstupovali ivf,nie kazdemu to vyslo na poprve ci podruhe ale nevzdali to a naozaj nepoznam par,ktori by nakonec neotehotnel😉Nesustred sa len na toto jedine,zi ako doposial,venuj sa konickom a zalubam a nestracaj nadej a pozitivne myslenue😉Dobra psychika je zaklad uspechu.Neboj,raz to vyjde😉