Ahojky, je tu někdo, kdo podstoupil ivf i s PGT vyšetřením, a byl na neschopence od začátku stimulace? Jak jste to měli po tom? Šli jste do práce nebo byli na neschopence celý měsíc, než přišli výsledky pgt?
@andyskarsgard aha, to ja jsem od začátku stimulace, ale nevím, jak to bude dal.
Me řekli že není důvod,.. Ale měla jsem pak neschopenku az teď do mateřské, I kvůli rizikovému těhotenství, měla jsem hematom na placente ve 14 tt, a mam vysoký tlak😎 a i tehu cukrovku teď. 🤔 Ted už čekám jen na porod. ❤️
@andyskarsgard držím palce, a hodně štěstí 🍀🍀🍀 gratuluji ❤️
Ja jsem byla na neschopence od stimulace
@alik20 a měla jste pgt?
@kelerub takže myslíte, že mě nechají ten měsíc přes genetiku doma? Případně až do těhotenství, pokud to vyjde?
Ja genetiku nemela ale mela jsem et ten nedopadl a dalsi mesic jsem byla doma uplne bez problemu a pak jsem sla na ket. Zalezi asi na doktorovi
@alik20 to je fakt, myslím si, že měsíc jen tak mě doma asi nenechají.. Ale uvidím, co mi řeknou
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já byla na ivf, ale ne s pgt a nemocenskou mi nedali a bylo to v domě v dubnu s koronou. Dostala jsem neschopenku až mi potvrdili že jsem těhotná.