Neschopenka ivf. Jak jste to měly?

17. lis 2020

Ahojky, je tu někdo, kdo podstoupil ivf i s PGT vyšetřením, a byl na neschopence od začátku stimulace? Jak jste to měli po tom? Šli jste do práce nebo byli na neschopence celý měsíc, než přišli výsledky pgt?

andyskarsgard
17. lis 2020

Já byla na ivf, ale ne s pgt a nemocenskou mi nedali a bylo to v domě v dubnu s koronou. Dostala jsem neschopenku až mi potvrdili že jsem těhotná.

autor
17. lis 2020

@andyskarsgard aha, to ja jsem od začátku stimulace, ale nevím, jak to bude dal.

andyskarsgard
17. lis 2020

Me řekli že není důvod,.. Ale měla jsem pak neschopenku az teď do mateřské, I kvůli rizikovému těhotenství, měla jsem hematom na placente ve 14 tt, a mam vysoký tlak😎 a i tehu cukrovku teď. 🤔 Ted už čekám jen na porod. ❤️

autor
17. lis 2020

@andyskarsgard držím palce, a hodně štěstí 🍀🍀🍀 gratuluji ❤️

alik20
17. lis 2020

Ja jsem byla na neschopence od stimulace

autor
17. lis 2020

@alik20 a měla jste pgt?

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
17. lis 2020

@kelerub takže myslíte, že mě nechají ten měsíc přes genetiku doma? Případně až do těhotenství, pokud to vyjde?

alik20
17. lis 2020

Ja genetiku nemela ale mela jsem et ten nedopadl a dalsi mesic jsem byla doma uplne bez problemu a pak jsem sla na ket. Zalezi asi na doktorovi

autor
17. lis 2020

@alik20 to je fakt, myslím si, že měsíc jen tak mě doma asi nenechají.. Ale uvidím, co mi řeknou

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz