Nervy při kultivaci

fonamor
28. únor 2017

ahoj holky, tak jsem před malou chvíli volala na kliniku. Bylo mi sděleno, že se pokračuje kultivací, na otázky, kolik se jich vyvíjí dobře, které jsou pomalejší, zda pokračují v kultivaci všechny, mi bylo zodpovězeno, že je čas dělat nějaké závěry, že je na to brzo a že si mám zavolat až v pátek, kdy by byl v ten den případný transfer. No mě jebně, takže vlastně nevím nic!!🙂... v gennetu jsme si volali každý den a dostali podorbné info, v heliosu v Bně se volalo každý druhý den, tady si zavolám vlastně jen jednou, no chápete:_?

misula29
28. únor 2017

@fonamor mě psali každej den jak to vypadá, krom 3ho dne,to je nechávali v klidu. Kam chodíte?

fonamor
autor
28. únor 2017

@misula29 chodíme do Pronatalu v Praze, zatím bylo vše v pořádku, ale toto? No hlava mi to fakt nebere, informace napůl, člověk ani neví, co čekat. Chjo☹

misula29
28. únor 2017

@fonamor to bych byla taky na nervy ☹

salenas
28. únor 2017

taky jsem si měla volat až čtvrtý den, takže tvé nervíky chápu ...

fonamor
autor
28. únor 2017

@salenas kam jsi chodila?

lussi
28. únor 2017

Ahoj, noooo taky jsme si vždy volali každý den. Ale nervy jsem měla stejně,takže to je asi jedno. Třeba si myslí, že se takhle budoucí maminy stresují méně, když nemusí pořád volat 😀 Moc držím palce!!!

fonamor
autor
28. únor 2017

@lussi ahoj, no právě, taky jsme si volali denně nebo ob den, tady na té klinice to prostě chodí jinak. Právě daleko lépe by mi bylo, kdybych věděla pravdu, ať už takovou, nebo makovou. Tohleto je na psychiku ještě horší teda.

nita1984
28. únor 2017

@lussi osobně si taky myslím, že denní telefonát je právě pro klid to nejlepší.. taky aktuálně denně volám, dneska budu volat za pár minut a je to pro mě denní dávka adrenalinu, ale jsem happy, že vím, co se děje. Jak se říká, lepší hrozná pravda, než hrůza bez konce...
Neumím si představit že by třeba třetí den všechna embrya umřela a já čekala abych se to dozvěděla, až v plánovaný den transferu..

lussi
28. únor 2017

@fonamor
@nita1984 vidím to stejně. Určitě je lepší volat si každý den. Akorát pracovníci klinik to vidí asi jinak ☹

lussi
28. únor 2017

@nita1984 a jak jsi dopadla? Doufám, že dobré zprávy.....

fonamor
autor
28. únor 2017

@lussi dopadla na první dobrou, holka, tak už je na cestě na ET a vypadá to na 6 mrazáčků, mám za ni velkou radost🙂

lussi
28. únor 2017

@fonamor no tak super!!!!

nita1984
28. únor 2017

@lussi tak, tak, báječné zprávy. Trochu mě mrzí že u toho.nebude manžel, ale nedá se nic dělat

eviknufik
28. únor 2017

Na IVF jsem byla v Repromedě a taky mi zavolali,kolik se jich oplodnilo a pak že se mi ozvou až kolik jich zamrazili pro PGS. No nervy to byly šílené, nedala jsem to a volala 3. den a pak 5. 6. den volali sami kolik jich teda bylo. Pro mne jsou nejvetsi nervy u IVF při kultivaci a pak čekani na vysledky PGS. No a když je to ok, tak pak přichazi nervy při čekani na //🙂, ale ty už nejsou tak velky🙂

fonamor
autor
28. únor 2017

@eviknufik ono nervy jsou pořád, budou vajíčka, pak zda budou embryjka, pak zda se oplodní, kolik jich zůstane, dojde k et nebo ket a pak čekání na čárky a pak snad ještě větší nervy🙂

eviknufik
28. únor 2017

@fonamor pro mne jsou největší nervy při kultivaci, bo si rikam ze při stimulace musí být vždy nějaké vajco🙂

absintka19
28. únor 2017

@fonamor a vis co je nejhorsi? Ze nervy budou porad, od opu, pres kultivaci, transfer, 40tydnu tehu a po narozeni cely zivot 🙂)))) toho se uz nezbavime ❤